Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Artık cinsel ilişkiye girmeyecek!

YAŞAM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 20.08.2015 - 16:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3927+ kez okundu.
 

Artık cinsel ilişkiye girmeyecek!

38 yaşındaki lise öğretmeni Jessica Hayes, Hristiyanlar açısından normal olarak kabul edilen kutsanmış bakireler grubuna katılmak için Hz. İsa'yla evlendiğine inanıyor.

Bu inanış diğer dinlerde tuhaf karşılansa da Hristiyanlar için hem normal hem de kutsal. Bu seçkin gruba girmeye karar veren kişiler, yerel kilise ve piskoposluk için gönüllü olarak çalışıyorlar fakat bir rahibe gibi kilisede kalmıyorlar. Düğünde giyeceği gelinlik konusunda da oldukça endişeli olduğunu ifade eden Hayes'in bu endişesinin nedeni aslında yine bir dini gelenek.Fotoğraflarda da görldüğü gibi genç kadının gelinliği oldukça sade ve ayakkabıları ten rengi ve az topuklu.Ayrıca çok sade bir makyajı ve sade yapılmış saçlarıyla evleniyor. Kutsanmış bakire olarak hayatını sürdürecek olan kadınlar; daha kapalı ve sade bir hayat yaşayacağını gelinliğiyle de teyit etmiş oluyor. Hayatının geri kalanında seks yapmayacak olan kadın artık dini olarak gerçek bir evli gibi olacak.Kendini artık gerçekten evli olarak düşündüğünü söyleyen Hayes; geçmişte de herhangi bir cinsel ilişkisi olmadığını ve bundan sonra da Hz. İsa ile evli olduğunu ifade etti.Ayrıca Jessica Hayes'in kutsanmış bakire olarak hayatını sürdürmesinin başlangıç gününe yüzlerce insan katıldı.
38 yaşındaki lise öğretmeni Jessica Hayes, Hristiyanlar açısından normal olarak kabul edilen kutsanmış bakireler grubuna katılmak için Hz. İsa'yla evlendiğine inanıyor.

Bu inanış diğer dinlerde tuhaf karşılansa da Hristiyanlar için hem normal hem de kutsal. Bu seçkin gruba girmeye karar veren kişiler, yerel kilise ve piskoposluk için gönüllü olarak çalışıyorlar fakat bir rahibe gibi kilisede kalmıyorlar.

Düğünde giyeceği gelinlik konusunda da oldukça endişeli olduğunu ifade eden Hayes'in bu endişesinin nedeni aslında yine bir dini gelenek.Fotoğraflarda da görldüğü gibi genç kadının gelinliği oldukça sade ve ayakkabıları ten rengi ve az topuklu.Ayrıca çok sade bir makyajı ve sade yapılmış saçlarıyla evleniyor. Kutsanmış bakire olarak hayatını sürdürecek olan kadınlar; daha kapalı ve sade bir hayat yaşayacağını gelinliğiyle de teyit etmiş oluyor.

Hayatının geri kalanında seks yapmayacak olan kadın artık dini olarak gerçek bir evli gibi olacak.Kendini artık gerçekten evli olarak düşündüğünü söyleyen Hayes; geçmişte de herhangi bir cinsel ilişkisi olmadığını ve bundan sonra da Hz. İsa ile evli olduğunu ifade etti.Ayrıca Jessica Hayes'in kutsanmış bakire olarak hayatını sürdürmesinin başlangıç gününe yüzlerce insan katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.