Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Artı Eğitim Kurumları’ndan Aydınspor’a destek

SPOR 15.08.2018 - 17:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4069+ kez okundu.
 

Artı Eğitim Kurumları’ndan Aydınspor’a destek

Aydınspor 1923'e bir büyük destek de Artı Eğitim Kurumları’ndan geldi.

AYDIN- Artı Eğitim Kurumları, “Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından tahliye şoku ile zor zamanlar geçiren Aydınspor 1923'e bir büyük destek de Artı Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çetin'den” açıklaması yaptı. Destekle ilgili yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi: “Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından tahliye şoku yaşayan Aydınspor 1923, geçirdiği kötü günleri unutup toparlanmaya çalışırken her geçen gün kulübe maddi manevi destek gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü yaptığı açıklamada Aydınspor'un her zaman yanındayız demiş ve Ak Parti Milletvekili Mustafa Savaş ile birlikte Aydınspor antremanını izlemişti. Aydınspor'a yeni bir destek ise yeni şubesini Aydın'da açacak olan Artı Eğitim Kurumları'ndan geldi. Başkan Çetin, Aydınspor'un Hüseyin Aksu Tesisleri’ne giderek Aydınspor'un her zaman maddi manevi yanında olduğunu dile getirdi. Sözlerine devam eden Çetin, ‘Aydın'ımızın en büyük değerlerinden olan Aydınspor'umuzun bulunduğu konumdan daha iyi yerlere gelmesi için elimizden geleni yapmaya hazırız. Aydınspor Aydın'ın dışarıya açılan en önemli kapısıdır. Şehrin marka değeridir. Sahip çıkmak gerekir’ dedi.”
Aydınspor 1923'e bir büyük destek de Artı Eğitim Kurumları’ndan geldi.

AYDIN- Artı Eğitim Kurumları, “Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından tahliye şoku ile zor zamanlar geçiren Aydınspor 1923'e bir büyük destek de Artı Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çetin'den” açıklaması yaptı.

Destekle ilgili yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi:

“Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından tahliye şoku yaşayan Aydınspor 1923, geçirdiği kötü günleri unutup toparlanmaya çalışırken her geçen gün kulübe maddi manevi destek gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü yaptığı açıklamada Aydınspor'un her zaman yanındayız demiş ve Ak Parti Milletvekili Mustafa Savaş ile birlikte Aydınspor antremanını izlemişti.

Aydınspor'a yeni bir destek ise yeni şubesini Aydın'da açacak olan Artı Eğitim Kurumları'ndan geldi. Başkan Çetin, Aydınspor'un Hüseyin Aksu Tesisleri’ne giderek Aydınspor'un her zaman maddi manevi yanında olduğunu dile getirdi.

Sözlerine devam eden Çetin, ‘Aydın'ımızın en büyük değerlerinden olan Aydınspor'umuzun bulunduğu konumdan daha iyi yerlere gelmesi için elimizden geleni yapmaya hazırız. Aydınspor Aydın'ın dışarıya açılan en önemli kapısıdır. Şehrin marka değeridir. Sahip çıkmak gerekir’ dedi.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.