Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Artan’dan yeni bir açıklama

SPOR 04.07.2017 - 10:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3041+ kez okundu.
 

Artan’dan yeni bir açıklama

Aydınspor 1923 Kulüp Başkan Adaylarından Hüsamettin Artan’ın Basın Sözcüsü Ercan Arslan, dün yapılamayan kongre sonrası yaptığı basın açıklamayla ilgili yeni bir açıklama yaptı.

AYDIN- Basın sözcüsü Ercan Arslan tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle: “Sayın Hüsamettin Artan Beyin genel kurulun toplanmayışı karşısındaki merdiven konuşması tepkisinden "Adaylıktan çekildi" şeklinde basında haberler çıkmıştır. Sayın Artan'ın konuşma videosu bir kez daha izlenirse, ‘Adaylıktan çekildim’ şeklinde bir beyanı yoktur. Sayın Artan’ın bu işi bize yani halka bırakmayacaklar tepkisi, AYBA'yı toplantıya çağıran Sayın İbrahim Gürdal'adır. Sayın Çerçioğlu’nu da kongreye katılıp kazananın elini kaldırması beklentisini iletmiş ve serzenişte bulunmuştur. Sayın Artan, kongre sonrasında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Çerçioğlu'nun AYBA toplantısı ile ilgili bir dahlinin olmadığını öğrenmiş ve bu saatten sonra Sayın Artan’ın tepkisi tamamıyla bugün saat 17:00’de AYBA’cıları toplantıya çağırıp kongrenin yapılmasını engelleyen Sayın İbrahim Gürdal'adır. Sayın Artan şampiyonluk sözü vermiştir. Bundan dolayı Ayın 11’inden sonra seçilecek yönetimin yapacağı transferlerden şampiyon kadro yaratılır mı? Takım kampta uyum sağlar mı? Sayın Artan, bu konuda endişelidir. Konuşması bu yöndedir. Aydınspor 1923 taraftarının basında çıkan haberler sonrası Sayın Artan'a yaptığı büyük baskı bu açıklamayı yapma zorunluluğunu ortaya çıkarmıştır. Dolayısıyla adaylıktan çekilme söz konusu olmayıp, zamanla ilgili endişeler değerlendirilmektedir. Bu konuda detaylı bir açıklama kamuoyuna yapılacaktır. Saygılarımızla”
Aydınspor 1923 Kulüp Başkan Adaylarından Hüsamettin Artan’ın Basın Sözcüsü Ercan Arslan, dün yapılamayan kongre sonrası yaptığı basın açıklamayla ilgili yeni bir açıklama yaptı.

AYDIN- Basın sözcüsü Ercan Arslan tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle:

“Sayın Hüsamettin Artan Beyin genel kurulun toplanmayışı karşısındaki merdiven konuşması tepkisinden "Adaylıktan çekildi" şeklinde basında haberler çıkmıştır. Sayın Artan'ın konuşma videosu bir kez daha izlenirse, ‘Adaylıktan çekildim’ şeklinde bir beyanı yoktur. Sayın Artan’ın bu işi bize yani halka bırakmayacaklar tepkisi, AYBA'yı toplantıya çağıran Sayın İbrahim Gürdal'adır. Sayın Çerçioğlu’nu da kongreye katılıp kazananın elini kaldırması beklentisini iletmiş ve serzenişte bulunmuştur. Sayın Artan, kongre sonrasında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Çerçioğlu'nun AYBA toplantısı ile ilgili bir dahlinin olmadığını öğrenmiş ve bu saatten sonra Sayın Artan’ın tepkisi tamamıyla bugün saat 17:00’de AYBA’cıları toplantıya çağırıp kongrenin yapılmasını engelleyen Sayın İbrahim Gürdal'adır. Sayın Artan şampiyonluk sözü vermiştir. Bundan dolayı Ayın 11’inden sonra seçilecek yönetimin yapacağı transferlerden şampiyon kadro yaratılır mı? Takım kampta uyum sağlar mı? Sayın Artan, bu konuda endişelidir. Konuşması bu yöndedir. Aydınspor 1923 taraftarının basında çıkan haberler sonrası Sayın Artan'a yaptığı büyük baskı bu açıklamayı yapma zorunluluğunu ortaya çıkarmıştır. Dolayısıyla adaylıktan çekilme söz konusu olmayıp, zamanla ilgili endişeler değerlendirilmektedir. Bu konuda detaylı bir açıklama kamuoyuna yapılacaktır. Saygılarımızla”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.