Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Arslanlıspor kupayı kaldırdı

SPOR 06.06.2017 - 13:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3503+ kez okundu.
 

Arslanlıspor kupayı kaldırdı

1. Amatör Kümeye yükselen Arslanlıspor kupayı kaldırdı

AYDIN- Aydın 2. Amatör Küme ekiplerinden Arslanlıspor grup ikincisi olarak 1. Amatör Kümeye yükseldi. Buharkent Bilal Soybilgiç Stadı’nda Pazar günü oynanan karşılaşmada Arslanlıspor Ortakçıspor'u 2-1 mağlup etti. Şampiyon olan Arslanlıspor oyuncularına Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, madalyalarını Arslanlı Mahallesi’nde takarak her birini ayrı ayrı tebrik etti. Ortakçıspor - Arslanlıspor maçının galibi Arslanlıspor oldu. Yoğun yağmur altında oynanan maçta Arslanlıspor grup 2.si olarak 1.Amatöre yükselten golleri Ayhan Altunkılınç ve Ergin Görgülü attı. Ortakçıspor'un tek golü Yasin Yıldırım’dan geldi. Maçın ardından sahada şampiyonluk kutlamaları yapan Arslanlıspor taraftarı kutlamaların devamını Arslanlı Mahallesi’nde şampiyonluk konvoyu ve kupa töreni yaptı. Gece saat 23.00’da Arslanlı Mahallesi meydanında yapılan kupa törenine Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Arslanlıspor futbolcuları ve taraftarları katılırken, futbolculara şampiyonluk madalyalarını Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık taktı. Başkan Alıcık, tek tek kutladığı futbolculara başarılarının devamını dilerken kupayı takımın oyuncuları ve taraftarla birlikte kaldırdı.
1. Amatör Kümeye yükselen Arslanlıspor kupayı kaldırdı

AYDIN- Aydın 2. Amatör Küme ekiplerinden Arslanlıspor grup ikincisi olarak 1. Amatör Kümeye yükseldi.

Buharkent Bilal Soybilgiç Stadı’nda Pazar günü oynanan karşılaşmada Arslanlıspor Ortakçıspor'u 2-1 mağlup etti. Şampiyon olan Arslanlıspor oyuncularına Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, madalyalarını Arslanlı Mahallesi’nde takarak her birini ayrı ayrı tebrik etti.

Ortakçıspor - Arslanlıspor maçının galibi Arslanlıspor oldu. Yoğun yağmur altında oynanan maçta Arslanlıspor grup 2.si olarak 1.Amatöre yükselten golleri Ayhan Altunkılınç ve Ergin Görgülü attı. Ortakçıspor'un tek golü Yasin Yıldırım’dan geldi. Maçın ardından sahada şampiyonluk kutlamaları yapan Arslanlıspor taraftarı kutlamaların devamını Arslanlı Mahallesi’nde şampiyonluk konvoyu ve kupa töreni yaptı.

Gece saat 23.00’da Arslanlı Mahallesi meydanında yapılan kupa törenine Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Arslanlıspor futbolcuları ve taraftarları katılırken, futbolculara şampiyonluk madalyalarını Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık taktı. Başkan Alıcık, tek tek kutladığı futbolculara başarılarının devamını dilerken kupayı takımın oyuncuları ve taraftarla birlikte kaldırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.