Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Arslanlı kapalı pazar yeri yapılıyor

GÜNCEL 27.09.2018 - 13:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4095+ kez okundu.
 

Arslanlı kapalı pazar yeri yapılıyor

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, Arslanlı Mahallesi’nde kapalı pazaryeri yapım çalışmalarına başladığı bildirildi.

AYDIN- Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Arslanlı Mahallesi’nin en büyük ihtiyaçlarından biri olan kapalı pazaryerinin kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını belirten Başkan Alıcık, “Nazilli Belediyesi olarak hem merkez hem kırsal mahallelerimize çok ciddi yatırımlar yaptık. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda, muhtarlarımızla sürekli iletişim kurarak proje üretmeye gayret ettik. Arslanlı Mahallemizde de bir pazaryerine ihtiyaç vardı. Söz verdiğimiz gibi ekiplerimiz kısa sürede çalışmalara başladı” diye konuştu. Yaklaşık bin 900 metrekare alan üzerine kurulan pazaryerinin cemiyetler için de kullanılabileceğini belirten Alıcık, “Pazaryerimizin çatı alanı 720 metrekareden oluşuyor. 13 metre uzunluk ve 6 metre genişlikte bina alanı ve 5 metre genişlik ve 6 metre uzunlukta yemek pişirme alanı var. Vatandaşlarımızın taleplerini karşılayacak güzel bir alan olacak. Nazilli’mize ve vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, Arslanlı Mahallesi’nde kapalı pazaryeri yapım çalışmalarına başladığı bildirildi.

AYDIN- Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Arslanlı Mahallesi’nin en büyük ihtiyaçlarından biri olan kapalı pazaryerinin kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını belirten Başkan Alıcık, “Nazilli Belediyesi olarak hem merkez hem kırsal mahallelerimize çok ciddi yatırımlar yaptık. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda, muhtarlarımızla sürekli iletişim kurarak proje üretmeye gayret ettik. Arslanlı Mahallemizde de bir pazaryerine ihtiyaç vardı. Söz verdiğimiz gibi ekiplerimiz kısa sürede çalışmalara başladı” diye konuştu.

Yaklaşık bin 900 metrekare alan üzerine kurulan pazaryerinin cemiyetler için de kullanılabileceğini belirten Alıcık, “Pazaryerimizin çatı alanı 720 metrekareden oluşuyor. 13 metre uzunluk ve 6 metre genişlikte bina alanı ve 5 metre genişlik ve 6 metre uzunlukta yemek pişirme alanı var. Vatandaşlarımızın taleplerini karşılayacak güzel bir alan olacak. Nazilli’mize ve vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.