Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Arslan: Basının hayatiyeti tehdit altında

GENEL 15.06.2019 - 13:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2898+ kez okundu.
 

Arslan: Basının hayatiyeti tehdit altında

Basın İlan Kurumu (BİK) Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Arslan, Malum olduğu üzere Yargı Reformu Paketi Strateji Belgesi’nde icra ilanlarını ortadan kaldıracak bir yaklaşım ortaya konulmuştur” dedi.

AYDIN- Yargı Reformu Paketi Strateji Belgesi’ni değerlendiren BİK Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Arslan, yazılı basının özellikle de mahalli basının hayatiyetini tehdit eden bu yaklaşıma ilişkin görüşlerini ifade eden bir raporun Adalet Komisyonu Üyeleri’ne takdim edilmek üzere BİK Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcileri’nce hazırlandığını belirten Arslan, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Cumhurbaşkanlığı Hukuk Kurulu Üyesi Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, Ulaştırma Komisyonu Başkanı Tahir Akyürek, MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, Adalet Komisyonu Sözcüsü Gülay Samancı, Komisyon Katip Üyesi Belgin Uygur, Adalet Komisyonu Üyeleri Emine Yavuz Göçgeç ve Tufan Köse ile görüşüldü. Başkan dahil pek çok üye milletvekilinin İstanbul’da seçim çalışmasında bulunmalarından ötürü kendilerine raporlar yazılı olarak ulaştırıldı. Konuya ilişkin Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’den randevu talep edildi. BİK Yönetim Kurulu Üyesi olarak ben, Genel Kurul Üyesi Şevket Erzen ile Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir tarafından gerçekleştirilen ziyaretler son derece verimli geçti. Konunun yakın takibi ve bütün boyutları ile ele alan yaklaşım konusunda girişimlerin devamı kararı alındı.”
Basın İlan Kurumu (BİK) Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Arslan, Malum olduğu üzere Yargı Reformu Paketi Strateji Belgesi’nde icra ilanlarını ortadan kaldıracak bir yaklaşım ortaya konulmuştur” dedi.

AYDIN- Yargı Reformu Paketi Strateji Belgesi’ni değerlendiren BİK Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Arslan, yazılı basının özellikle de mahalli basının hayatiyetini tehdit eden bu yaklaşıma ilişkin görüşlerini ifade eden bir raporun Adalet Komisyonu Üyeleri’ne takdim edilmek üzere BİK Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcileri’nce hazırlandığını belirten Arslan, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanlığı Hukuk Kurulu Üyesi Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, Ulaştırma Komisyonu Başkanı Tahir Akyürek, MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, Adalet Komisyonu Sözcüsü Gülay Samancı, Komisyon Katip Üyesi Belgin Uygur, Adalet Komisyonu Üyeleri Emine Yavuz Göçgeç ve Tufan Köse ile görüşüldü. Başkan dahil pek çok üye milletvekilinin İstanbul’da seçim çalışmasında bulunmalarından ötürü kendilerine raporlar yazılı olarak ulaştırıldı. Konuya ilişkin Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’den randevu talep edildi. BİK Yönetim Kurulu Üyesi olarak ben, Genel Kurul Üyesi Şevket Erzen ile Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir tarafından gerçekleştirilen ziyaretler son derece verimli geçti. Konunun yakın takibi ve bütün boyutları ile ele alan yaklaşım konusunda girişimlerin devamı kararı alındı.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.