Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Arkun, el ele verme çağrısı yaptı

SİYASET 04.05.2018 - 18:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3025+ kez okundu.
 

Arkun, el ele verme çağrısı yaptı

AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Mimar Mehmet Arkun, temayül yoklamaları kapsamında partisinin ilçe teşkilat mensupları ile bir araya geliyor.

AYDIN- Teşkilat mensupları ile buluşmak amacıyla toplantıdan toplantıya koşturan Arkun Aydın’ın, Batı İlçelerinden sonra doğu ilçelerindeki bütün ilçe teşkilatlarına ulaştı. Mimar Mehmet Arkun’un, doğu ilçelerine ziyaretinin ilk durağı AK Parti Buharkent İlçe Başkanı Uğur Kul, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, yönetim kurulu, Gençlik kolları ve kadın kolları başkanları oldu. Daha sonra sırayla Kuyucak İlçe Başkanı Ali Güçlüyü ve İlçe teşkilat mensuplarını, Nazilli İlçe Başkanı Bülent Sayar’ı, Köşk İlçe Başkanı Halil Mollaoğlu ve Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç’ı, İncirliova ilçe Başkanı Kazım Günaydın ve son olarak Sultanhisar İlçe Başkanı Yüksel Yılmazoğlu’nu ziyaret ederek destek istedi. İlçe başkanlıklarında teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Arkun, yaptığı ziyaretlerde kendini anlattı ve Milletvekili seçildiği takdirde Aydın’ın Ankara’daki adresi olacağını ifade etti. AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Mimar Mehmet Arkun, teşkilatların gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek, “Kurulduğu günden beri Ak Parti’nin bir neferi olarak hizmet ettim. Özümle, sözümle bütün gücümle güzel Aydınımız için Güzel Türkiye’miz için çalışmaya talibim. Gelin birlikte başaralım, başarılara birlikte imza atalım” dedi. Mimar Mehmet Arkun, “24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri Milletimize, Ülkemize ve Aydınımıza hayırlara vesile olsun. Gelin birlikte başaralım. Büyük ve müreffeh Türkiye için kutlu yürüyüşe devam” diye konuştu.
AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Mimar Mehmet Arkun, temayül yoklamaları kapsamında partisinin ilçe teşkilat mensupları ile bir araya geliyor.

AYDIN- Teşkilat mensupları ile buluşmak amacıyla toplantıdan toplantıya koşturan Arkun Aydın’ın, Batı İlçelerinden sonra doğu ilçelerindeki bütün ilçe teşkilatlarına ulaştı.

Mimar Mehmet Arkun’un, doğu ilçelerine ziyaretinin ilk durağı AK Parti Buharkent İlçe Başkanı Uğur Kul, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, yönetim kurulu, Gençlik kolları ve kadın kolları başkanları oldu. Daha sonra sırayla Kuyucak İlçe Başkanı Ali Güçlüyü ve İlçe teşkilat mensuplarını, Nazilli İlçe Başkanı Bülent Sayar’ı, Köşk İlçe Başkanı Halil Mollaoğlu ve Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç’ı, İncirliova ilçe Başkanı Kazım Günaydın ve son olarak Sultanhisar İlçe Başkanı Yüksel Yılmazoğlu’nu ziyaret ederek destek istedi. İlçe başkanlıklarında teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Arkun, yaptığı ziyaretlerde kendini anlattı ve Milletvekili seçildiği takdirde Aydın’ın Ankara’daki adresi olacağını ifade etti.

AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Mimar Mehmet Arkun, teşkilatların gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek, “Kurulduğu günden beri Ak Parti’nin bir neferi olarak hizmet ettim. Özümle, sözümle bütün gücümle güzel Aydınımız için Güzel Türkiye’miz için çalışmaya talibim. Gelin birlikte başaralım, başarılara birlikte imza atalım” dedi.

Mimar Mehmet Arkun, “24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri Milletimize, Ülkemize ve Aydınımıza hayırlara vesile olsun. Gelin birlikte başaralım. Büyük ve müreffeh Türkiye için kutlu yürüyüşe devam” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.