Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Arkun, adaylık başvurusunu yaptı

SİYASET 30.04.2018 - 10:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4412+ kez okundu.
 

Arkun, adaylık başvurusunu yaptı

Germencik Belediyesi’nin Ak Partili Eski Meclis Üyesi Mehmet Arkun, milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

AYDIN- AK Parti Aydın İl Başkanlığı’na eşi ve çocuklarıyla birlikte gelen Mimar Mehmet Arkun’a, AK Parti Germencik İlçe Başkanı Abdurrahman Sivri de eşlik etti. İl Başkanı Ömer Özmen tarafından karşılanan Aday Adayı Mehmet Arkun, başvuru belgesini teslim etti. Arkun, yaptığı kısa bir açıklamasında, “Ülkemiz ve milletimiz için önemli bir dönüm noktası olarak gördüğüm 24 Haziran 2018 seçimlerinde AK Parti'den Aydın milletvekili adayı olmak için Germencik Belediye Meclis Üyesi görevimden ayrıldım. Ortak değerimiz ve sevdamız olan Türkiye'mizin ve Aydın’ımızın gelişmesi ve hak ettiği yere ulaşması için sizlerle birlikte gece gündüz çalışacağız. Ülkemize ve milletimize daha iyi hizmet edebilmek için çıktığım bu yolda, sorumluluğumuzun bilincindeyim. Davamızı geleceğe daha güçlü bir şekilde taşımak için gecesini gündüzüne katan liderimiz cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğindeki, “Büyük Türkiye’nin içinde güçlü bir Aydın için milletvekilliği görevine ve halkımızın hizmetkârlığına talibim diyerek, milletvekili aday adaylığımın hayırlı olması dileğiyle dua ve desteğinizi bekliyoruz” dedi. Mehmet Arkun kimdir 1998 yılında Trakya Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. Didim ve Germencik İlçelerinde ofisi bulunan Arkun, Didim ve Germencik ilçelerinde inşaat sektöründe birçok projelerini hayata geçirerek vatandaşlara ev sahibi yaptı. 2014 yerel seçimlerde Germencik Belediyesi’nin Ak Parti’den Meclis Üyesi olarak seçildi. 08.02.2018 tarihinde AK Parti Aydın İl Başkan adayı olarak, Ankara’ya Cumhurbaşkanı’nın huzuruna davet edildi. Mehmet Arkun evli iki çocuk babası.
Germencik Belediyesi’nin Ak Partili Eski Meclis Üyesi Mehmet Arkun, milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

AYDIN- AK Parti Aydın İl Başkanlığı’na eşi ve çocuklarıyla birlikte gelen Mimar Mehmet Arkun’a, AK Parti Germencik İlçe Başkanı Abdurrahman Sivri de eşlik etti. İl Başkanı Ömer Özmen tarafından karşılanan Aday Adayı Mehmet Arkun, başvuru belgesini teslim etti.

Arkun, yaptığı kısa bir açıklamasında, “Ülkemiz ve milletimiz için önemli bir dönüm noktası olarak gördüğüm 24 Haziran 2018 seçimlerinde AK Parti'den Aydın milletvekili adayı olmak için Germencik Belediye Meclis Üyesi görevimden ayrıldım. Ortak değerimiz ve sevdamız olan Türkiye'mizin ve Aydın’ımızın gelişmesi ve hak ettiği yere ulaşması için sizlerle birlikte gece gündüz çalışacağız. Ülkemize ve milletimize daha iyi hizmet edebilmek için çıktığım bu yolda, sorumluluğumuzun bilincindeyim. Davamızı geleceğe daha güçlü bir şekilde taşımak için gecesini gündüzüne katan liderimiz cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğindeki, “Büyük Türkiye’nin içinde güçlü bir Aydın için milletvekilliği görevine ve halkımızın hizmetkârlığına talibim diyerek, milletvekili aday adaylığımın hayırlı olması dileğiyle dua ve desteğinizi bekliyoruz” dedi.

Mehmet Arkun kimdir

1998 yılında Trakya Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. Didim ve Germencik İlçelerinde ofisi bulunan Arkun, Didim ve Germencik ilçelerinde inşaat sektöründe birçok projelerini hayata geçirerek vatandaşlara ev sahibi yaptı. 2014 yerel seçimlerde Germencik Belediyesi’nin Ak Parti’den Meclis Üyesi olarak seçildi. 08.02.2018 tarihinde AK Parti Aydın İl Başkan adayı olarak, Ankara’ya Cumhurbaşkanı’nın huzuruna davet edildi. Mehmet Arkun evli iki çocuk babası.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.