Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Arıcılarda görev dağılımı yapıldı

GÜNCEL 08.03.2019 - 17:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2979+ kez okundu.
 

Arıcılarda görev dağılımı yapıldı

Aydın Arı Yetiştiricileri Birliği’nin olağan genel kurulunun ardından görev dağılımının yapıldığı yönetim kurulunun ilk toplantısında konuşan Başkan Ayhan Özdemir, “Yıllık 150 bin kovan satışı ile Türkiye’nin bütün arı ihtiyacını karşılıyoruz” dedi.

AYDIN - Mevcut Başkan Ayhan Özdemir’in olağan genel kurulda güven tazelemesi üzerine, birlik binasında yapılan toplantı sonrasında, yeni yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı yapıldı. Aydın Arı Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Özdemir, yeni yönetimin hayırlı, uğurlu olmasını dileyerek, “Yeni yönetim kurulu olarak ilk işimiz kendi binamızı alacağız. Allah nasip ederse bir Bal Fabrikası sözü verdik bunu kuracağız. Çünkü Aydın’da kendi balımızı işleyecek fabrikamız yok. Türkiye’ye arıyı satan tek il Aydın’dır. 150 bin kovan satışı ile Türkiye’nin bütün arı ihtiyacını karşılıyoruz. Ondan sonra bir soğuk hava deposu yapacağız peteklerimizi saklamak için. İyi bir yönetimle bu göreve başladık ve talip olduk. İnşallah başarılı olacağız” dedi. Yapılan görev dağılımı sonrasında, ikinci Başkan İsa Durak, Muhasip Üye Mehmet Gör, yönetim kurulu üyeleri Namık Aydoğdu, Zihni Yıkılmaz, Ali Canlı, Sadettin Seytin isimleri oldu. Denetim Kurulu’nda ise Başkanı İlhan Deveci, üyeler Hasan Yıldız ve Özkan Dirik yer aldı.
Aydın Arı Yetiştiricileri Birliği’nin olağan genel kurulunun ardından görev dağılımının yapıldığı yönetim kurulunun ilk toplantısında konuşan Başkan Ayhan Özdemir, “Yıllık 150 bin kovan satışı ile Türkiye’nin bütün arı ihtiyacını karşılıyoruz” dedi.

AYDIN - Mevcut Başkan Ayhan Özdemir’in olağan genel kurulda güven tazelemesi üzerine, birlik binasında yapılan toplantı sonrasında, yeni yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı yapıldı.

Aydın Arı Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Özdemir, yeni yönetimin hayırlı, uğurlu olmasını dileyerek, “Yeni yönetim kurulu olarak ilk işimiz kendi binamızı alacağız. Allah nasip ederse bir Bal Fabrikası sözü verdik bunu kuracağız. Çünkü Aydın’da kendi balımızı işleyecek fabrikamız yok. Türkiye’ye arıyı satan tek il Aydın’dır. 150 bin kovan satışı ile Türkiye’nin bütün arı ihtiyacını karşılıyoruz. Ondan sonra bir soğuk hava deposu yapacağız peteklerimizi saklamak için. İyi bir yönetimle bu göreve başladık ve talip olduk. İnşallah başarılı olacağız” dedi.

Yapılan görev dağılımı sonrasında, ikinci Başkan İsa Durak, Muhasip Üye Mehmet Gör, yönetim kurulu üyeleri Namık Aydoğdu, Zihni Yıkılmaz, Ali Canlı, Sadettin Seytin isimleri oldu. Denetim Kurulu’nda ise Başkanı İlhan Deveci, üyeler Hasan Yıldız ve Özkan Dirik yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.