Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Arapapıştı fotoğrafçıları bekliyor

SANAT 26.02.2018 - 15:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4175+ kez okundu.
 

Arapapıştı fotoğrafçıları bekliyor

‘Arapapıştı Kanyonu’ temalı fotoğraf yarışmasına başvurular devam ediyor

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Arapapıştı Kanyonu’ temalı 1. Temalı Fotoğraf Yarışması'na başvurular devam ediyor. 18 yaş üstü herkese açık olan yarışmada birinciye 15 bin TL ödül verilecek. Doğal ve tarihi dokusuyla, bozulmamış kıyılarıyla Aydın'da turizmin gözbebeklerinden olan Bozdoğan’daki Arapapıştı Kanyonu’nun tanıtımı amacıyla düzenlenen ve herkesin katılımına açık olan yarışmada ikinciye 10 bin TL, üçüncüye 5 bin TL ödül verilecek. Yarışmada üç yarışmacıya 2 biner TL mansiyon ödülü, en az 20 yarışmacıya da fotoğraf sergileme ödülü olarak 200'er TL ödül verilecek.  Ayrıca, yarışmada ödül kazanan fotoğraflar sergilenecek ve yarışma sonunda eserler albüm kitap haline getirilecek. Yarışma sayısal (dijital) kategoride ve renkli veya siyah-beyaz fotoğraf olmak üzere tek bölüm üzerinden yapılacak. Yarışmacılar yarışmaya dörder adet fotoğrafla katılabilecekler. Katılımın ücretsiz olduğu yarışmanın seçici kurulunda fotoğraf sanatçısı A. Beyhan Özdemir,  (AFIAP) fotoğraf sanatçısı Fikret Özkaplan ve fotoğraf sanatçısı, doğa ve yaban hayatı uzmanı Tansu Gürpınar yer alıyor. 20 Nisan günü saat 23'e kadar başvurulabilecek olan yarışmanın sonuçları 25 Nisan tarihinde ilan edilecek ve ödül töreni de 30 Nisan günü yapılacak. Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgi Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin internet sitesi üzerinden ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu'nun internet sitesi üzerinden edinilebilir. Yarışmaya başvurular ise Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu'nun internet sitesinde "online yarışmalar" bölümü altından yapılabiliyor.
‘Arapapıştı Kanyonu’ temalı fotoğraf yarışmasına başvurular devam ediyor

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Arapapıştı Kanyonu’ temalı 1. Temalı Fotoğraf Yarışması'na başvurular devam ediyor. 18 yaş üstü herkese açık olan yarışmada birinciye 15 bin TL ödül verilecek.

Doğal ve tarihi dokusuyla, bozulmamış kıyılarıyla Aydın'da turizmin gözbebeklerinden olan Bozdoğan’daki Arapapıştı Kanyonu’nun tanıtımı amacıyla düzenlenen ve herkesin katılımına açık olan yarışmada ikinciye 10 bin TL, üçüncüye 5 bin TL ödül verilecek. Yarışmada üç yarışmacıya 2 biner TL mansiyon ödülü, en az 20 yarışmacıya da fotoğraf sergileme ödülü olarak 200'er TL ödül verilecek.  Ayrıca, yarışmada ödül kazanan fotoğraflar sergilenecek ve yarışma sonunda eserler albüm kitap haline getirilecek.

Yarışma sayısal (dijital) kategoride ve renkli veya siyah-beyaz fotoğraf olmak üzere tek bölüm üzerinden yapılacak. Yarışmacılar yarışmaya dörder adet fotoğrafla katılabilecekler.

Katılımın ücretsiz olduğu yarışmanın seçici kurulunda fotoğraf sanatçısı A. Beyhan Özdemir,  (AFIAP) fotoğraf sanatçısı Fikret Özkaplan ve fotoğraf sanatçısı, doğa ve yaban hayatı uzmanı Tansu Gürpınar yer alıyor.

20 Nisan günü saat 23'e kadar başvurulabilecek olan yarışmanın sonuçları 25 Nisan tarihinde ilan edilecek ve ödül töreni de 30 Nisan günü yapılacak.

Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgi Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin internet sitesi üzerinden ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu'nun internet sitesi üzerinden edinilebilir. Yarışmaya başvurular ise Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu'nun internet sitesinde "online yarışmalar" bölümü altından yapılabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.