Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aranan kişiler tutuklandı

ASAYİŞ 28.05.2019 - 16:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2994+ kez okundu.
 

Aranan kişiler tutuklandı

Aydın’ın Didim İlçesi’nde, polis ekiplerinin yaptıkları denetimlerde yakalanan aranan 4 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

AYDIN– Edinilen bilgiye göre; Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda hakkında “Görevi yaptırmamak için direnme” suçundan aranma kaydı bulunan B.M., hakkında “6284 sayılı kanuna aykırı davranma” suçundan aranma kaydı bulunan S.P., hakkında “Ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma” suçundan aranma kaydı bulunan E.Ö. ile hakkında “Herkesin girebileceği bir yerde bırakılmakla birlikte kilitlenmek suretiyle hırsızlık” suçundan aranma kaydı bulunan K.B. isimli şüpheliler yakalandı. Yakalanan şüphelilerden E.Ö., sevk edildiği adli mercilerce serbest bırakılırken; B.M., S.P. ve K.B. isimli şüpheliler tutuklanarak cezaevine sevk edildi.
Aydın’ın Didim İlçesi’nde, polis ekiplerinin yaptıkları denetimlerde yakalanan aranan 4 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

AYDIN– Edinilen bilgiye göre; Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda hakkında “Görevi yaptırmamak için direnme” suçundan aranma kaydı bulunan B.M., hakkında “6284 sayılı kanuna aykırı davranma” suçundan aranma kaydı bulunan S.P., hakkında “Ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma” suçundan aranma kaydı bulunan E.Ö. ile hakkında “Herkesin girebileceği bir yerde bırakılmakla birlikte kilitlenmek suretiyle hırsızlık” suçundan aranma kaydı bulunan K.B. isimli şüpheliler yakalandı.

Yakalanan şüphelilerden E.Ö., sevk edildiği adli mercilerce serbest bırakılırken; B.M., S.P. ve K.B. isimli şüpheliler tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.