Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aranan 4 kişi yakalandı

ASAYİŞ 21.06.2018 - 19:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3751+ kez okundu.
 

Aranan 4 kişi yakalandı

Kuşadası Polisi’nin yaptığı uygulamalarda çeşitli suçlardan aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 4 kişi yakalandı.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekiplerin yaptığı çalışmalar sonucu, 10 ayrı suçtan aranan ve 8 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.S., hırsızlık, resmi belgede sahtecilik suçu dahil 7 suçtan aranan ve toplam 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.Ç., İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 8. Ceza Daire tarafından kilitlenmek suretiyle muhafaza altına alınan eşya hakkında hırsızlık suçundan aranan H.C ile Kuşadası 4.Asliye Ceza Mahkemesi’nce basit yaralama suçundan, Kuşadası İlamat ve İnfaz Bürosu’nca basit yaralama suçundan ve İzmir 26.Asliye Ceza Mahkemesi’nce mühür bozma suçlarından olmak üzere toplam 3 ayrı suçtan arandığı tespit edilen M.M. yakalandı. Üst aramasında üzerinden kristal maddede çıkan E.S. ile M.Ç. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken, H.C. ve M.M. ile ilgili işlemler devam ediyor.
Kuşadası Polisi’nin yaptığı uygulamalarda çeşitli suçlardan aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 4 kişi yakalandı.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekiplerin yaptığı çalışmalar sonucu, 10 ayrı suçtan aranan ve 8 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.S., hırsızlık, resmi belgede sahtecilik suçu dahil 7 suçtan aranan ve toplam 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.Ç., İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 8. Ceza Daire tarafından kilitlenmek suretiyle muhafaza altına alınan eşya hakkında hırsızlık suçundan aranan H.C ile Kuşadası 4.Asliye Ceza Mahkemesi’nce basit yaralama suçundan, Kuşadası İlamat ve İnfaz Bürosu’nca basit yaralama suçundan ve İzmir 26.Asliye Ceza Mahkemesi’nce mühür bozma suçlarından olmak üzere toplam 3 ayrı suçtan arandığı tespit edilen M.M. yakalandı.

Üst aramasında üzerinden kristal maddede çıkan E.S. ile M.Ç. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken, H.C. ve M.M. ile ilgili işlemler devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.