Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aranan 3 kişi yakalandı

ASAYİŞ 17.04.2019 - 10:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4298+ kez okundu.
 

Aranan 3 kişi yakalandı

Kuşadası’nda çeşitli suçlardan aranan 3 kişi yakalandı

AYDIN - Kuşadası’nda polisin gerçekleştirdiği 3 ayrı operasyonda çeşitli suçlardan aranan ve kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 3 zanlı yakalandı. Edinilen bilgiye göre, uygulama yapan polis ekipleri Kuşadası İkiçeşmelik Mahallesi Çamlık Kavşağı’nda durumundan şüphelendikleri bir kişinin sorgulamasını yaptı. Yapılan araştırmada söz konusu kişinin hırsızlık suçundan 1 yıl 3 ay hapis cezası aldığı ve Kuşadası İlamat ve İnfaz Bürosu’nca arandığı ortaya çıktı. Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından yapılan bir başka çalışma da ise GBT sorgusu yapılan şüphelinin uyuşturucu madde kullanmak, hırsızlık ve tehdit olmak üzere toplam 6 ayrı suçtan arandığı, cezaevi firarisi olduğu ve hakkında 8 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Gözaltına alınan şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak, cezaevine konuldu. Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’nde görevli çarşı ve mahalle bekçileri tarafından gerçekleştirilen çalışmada, Camikebir Mahallesi Cephane Sokak üzerinde durumundan şüphelenilen bir şahsın UYAP sorgulaması yapıldı. Sorgulama sonucunda yaralama suçundan arandığı belirlenen şahıs gözaltına alındı.
Kuşadası’nda çeşitli suçlardan aranan 3 kişi yakalandı

AYDIN - Kuşadası’nda polisin gerçekleştirdiği 3 ayrı operasyonda çeşitli suçlardan aranan ve kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 3 zanlı yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, uygulama yapan polis ekipleri Kuşadası İkiçeşmelik Mahallesi Çamlık Kavşağı’nda durumundan şüphelendikleri bir kişinin sorgulamasını yaptı. Yapılan araştırmada söz konusu kişinin hırsızlık suçundan 1 yıl 3 ay hapis cezası aldığı ve Kuşadası İlamat ve İnfaz Bürosu’nca arandığı ortaya çıktı.

Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından yapılan bir başka çalışma da ise GBT sorgusu yapılan şüphelinin uyuşturucu madde kullanmak, hırsızlık ve tehdit olmak üzere toplam 6 ayrı suçtan arandığı, cezaevi firarisi olduğu ve hakkında 8 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Gözaltına alınan şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak, cezaevine konuldu.

Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’nde görevli çarşı ve mahalle bekçileri tarafından gerçekleştirilen çalışmada, Camikebir Mahallesi Cephane Sokak üzerinde durumundan şüphelenilen bir şahsın UYAP sorgulaması yapıldı. Sorgulama sonucunda yaralama suçundan arandığı belirlenen şahıs gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.