Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aranan 2 zanlı yakalandı

ASAYİŞ 14.03.2019 - 18:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4033+ kez okundu.
 

Aranan 2 zanlı yakalandı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, polis ekiplerinin yaptıkları denetimlerde haklarındaki kesinleşmiş hapis cezalarıyla aranan iki zanlı yakalandı.

AYDIN – Edinilen bilgiye göre, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği İnfaz Ekibi’nin suçlu ve suçluları yakalamaya yönelik olarak yapılan araştırma ve çalışmalar sonucu, hakkında "Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, Hakaret, Tehdit" suçlarından 3 yıl 7 ay 5 gün kesinleşmiş cezası bulunan Y. A. ( 37) Cumhuriyet Mahallesi ara sokaklarında, Söke 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nce "Kamu kurum ve kuruluşları gibi tüzel kişilerin araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık" suçundan 4 yıl 8 ay 20 gün hapis cezası bulunan A. T.  G. ( 32 ) isimli zanlı ise şahıs Kadınlar Denizi Mahallesi Yüksel Yalova Caddesi üzerinde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, polis ekiplerinin yaptıkları denetimlerde haklarındaki kesinleşmiş hapis cezalarıyla aranan iki zanlı yakalandı.

AYDIN – Edinilen bilgiye göre, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği İnfaz Ekibi’nin suçlu ve suçluları yakalamaya yönelik olarak yapılan araştırma ve çalışmalar sonucu, hakkında "Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, Hakaret, Tehdit" suçlarından 3 yıl 7 ay 5 gün kesinleşmiş cezası bulunan Y. A. ( 37) Cumhuriyet Mahallesi ara sokaklarında, Söke 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nce "Kamu kurum ve kuruluşları gibi tüzel kişilerin araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık" suçundan 4 yıl 8 ay 20 gün hapis cezası bulunan A. T.  G. ( 32 ) isimli zanlı ise şahıs Kadınlar Denizi Mahallesi Yüksel Yalova Caddesi üzerinde yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.