Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aranan 2 kişi yakalandı

ASAYİŞ 14.03.2018 - 11:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3064+ kez okundu.
 

Aranan 2 kişi yakalandı

Aydın’ın Didim ilçesinde polisin yaptığı çalışmalar ile 9 ayrı suçtan aranan A.Ş ile 3 ayrı suçtan aranan Ç.Ç yakalanarak tutuklandı.

AYDIN - Edinilen bilgiye göre, Aydın Emniyet Müdürlüğü, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan çalışmalarda, küçük sanayi sitesi içerisinde çalışan ve adının Z.U. olduğunu beyan eden ve yapılan parmak izi incelemesinde gerçek kimliği tespit edilen ve Resmi Belgede Sahtecilik, Kültür Varlıkları Bulmak Amacıyla İzinsiz Olarak Kazı Veya Sondaj Yapmak, Basit Yaralama, Hırsızlık, Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma, Resmi Belgenin Düzenlenmesinde Yalan Beyan olmak üzere 9 ayrı suçtan aranan A.Ş. ile Hırsızlık, Konut Dokunulmazlığını İhlal, Mala Zarar Verme olmak üzere 3 ayrı suçtan aranan Ç.Ç. isimli şahıslar yakalandı. Şahıslar çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Aydın’ın Didim ilçesinde polisin yaptığı çalışmalar ile 9 ayrı suçtan aranan A.Ş ile 3 ayrı suçtan aranan Ç.Ç yakalanarak tutuklandı.

AYDIN - Edinilen bilgiye göre, Aydın Emniyet Müdürlüğü, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan çalışmalarda, küçük sanayi sitesi içerisinde çalışan ve adının Z.U. olduğunu beyan eden ve yapılan parmak izi incelemesinde gerçek kimliği tespit edilen ve Resmi Belgede Sahtecilik, Kültür Varlıkları Bulmak Amacıyla İzinsiz Olarak Kazı Veya Sondaj Yapmak, Basit Yaralama, Hırsızlık, Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma, Resmi Belgenin Düzenlenmesinde Yalan Beyan olmak üzere 9 ayrı suçtan aranan A.Ş. ile Hırsızlık, Konut Dokunulmazlığını İhlal, Mala Zarar Verme olmak üzere 3 ayrı suçtan aranan Ç.Ç. isimli şahıslar yakalandı.

Şahıslar çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.