Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Araçta mahsur kalan çocuğu polis kurtardı

ASAYİŞ 17.09.2015 - 11:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2709+ kez okundu.
 

Araçta mahsur kalan çocuğu polis kurtardı

Araçta kilitli kalan çocuk havasızlıktan ecel terleri döktü

Aydın’ın Efeler ilçesinde annesi tarafından araçta kilitli bırakılan çocuk, havasızlıktan ecel terleri döktü. 45 dakika annesine ulaşılmaya çalışılan çocuk, polis tarafından aracın camı kırılarak kurtarıldı. Olay, Efeler ilçesi Ramazanpaşa Mahallesi Hükümet Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, banka işlemleri için aracını park eden Rahşan Çallı, oğlu Eren A’yı (9) arabada bırakarak uzaklaştı. Annesinin yaklaşık yarım saat geçmesine rağmen geri dönmemesi üzerine içeride havasız kalan Eren A., sırılsıklam terledi. Lüks aracın kapılarını açamayan çocuk, yoldan geçenlerden yardım istedi. Kapıyı açamayan vatandaş ve çevre esnafı, durumu yakındaki polis merkezine bildirdi. ANNEYE ULAŞILMADI İçeride havasız kalan çocuğu daha fazla yorulmaması için sakinleştirmeye çalışan polis ekipleri, diğer taraftan da plaka kaydından sürücüye ulaşmaya çalıştı. Plakadan telefon numarasına ulaşılamayınca, aracın kelebek camı çekiç yardımıyla kırılarak çocuğun hava alması sağlandı. Küçük çocuğun anne ve babasına ulaşma çalışmaları esnasında, bankadaki işlemleri biten anne Rahşan Çallı bir anda çıkageldi. Arabasının etrafında kalabalığı görünce panikleyen anne, arabanın kapısını açarak oğlunu dışarıya çıkardı. GÖZYAŞLARINI TUTAMADI Büyük korku yaşayan ve yaklaşık 45 dakika kapalı kalan Eren A., araçtan çıkınca uzun süre annesine sarıldı. Gözyaşlarını tutamayan Eren A’nın sıcak ve havasızlıktan sırılsıklam terlediği görüldü. Anne ve oğlu, işlemlerinin tamamlanması için Efeler Polis Merkezi’ne götürüldü. 112 Acil Servis ekipleri, karakolda bekleyen çocuğu sağlık kontrolünden geçirdi. Her hangi bir olumsuzluğun tespit edilememesi üzeri anne ve çocuğu karakoldan ayrıldı.
Araçta kilitli kalan çocuk havasızlıktan ecel terleri döktü

Aydın’ın Efeler ilçesinde annesi tarafından araçta kilitli bırakılan çocuk, havasızlıktan ecel terleri döktü. 45 dakika annesine ulaşılmaya çalışılan çocuk, polis tarafından aracın camı kırılarak kurtarıldı.

Olay, Efeler ilçesi Ramazanpaşa Mahallesi Hükümet Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, banka işlemleri için aracını park eden Rahşan Çallı, oğlu Eren A’yı (9) arabada bırakarak uzaklaştı. Annesinin yaklaşık yarım saat geçmesine rağmen geri dönmemesi üzerine içeride havasız kalan Eren A., sırılsıklam terledi. Lüks aracın kapılarını açamayan çocuk, yoldan geçenlerden yardım istedi. Kapıyı açamayan vatandaş ve çevre esnafı, durumu yakındaki polis merkezine bildirdi.

ANNEYE ULAŞILMADI

İçeride havasız kalan çocuğu daha fazla yorulmaması için sakinleştirmeye çalışan polis ekipleri, diğer taraftan da plaka kaydından sürücüye ulaşmaya çalıştı. Plakadan telefon numarasına ulaşılamayınca, aracın kelebek camı çekiç yardımıyla kırılarak çocuğun hava alması sağlandı. Küçük çocuğun anne ve babasına ulaşma çalışmaları esnasında, bankadaki işlemleri biten anne Rahşan Çallı bir anda çıkageldi. Arabasının etrafında kalabalığı görünce panikleyen anne, arabanın kapısını açarak oğlunu dışarıya çıkardı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Büyük korku yaşayan ve yaklaşık 45 dakika kapalı kalan Eren A., araçtan çıkınca uzun süre annesine sarıldı. Gözyaşlarını tutamayan Eren A’nın sıcak ve havasızlıktan sırılsıklam terlediği görüldü. Anne ve oğlu, işlemlerinin tamamlanması için Efeler Polis Merkezi’ne götürüldü. 112 Acil Servis ekipleri, karakolda bekleyen çocuğu sağlık kontrolünden geçirdi. Her hangi bir olumsuzluğun tespit edilememesi üzeri anne ve çocuğu karakoldan ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.