Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Araçta fenalaşan yolcuyu hastaneye yetiştirdi

ASAYİŞ 17.12.2019 - 13:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3091+ kez okundu.
 

Araçta fenalaşan yolcuyu hastaneye yetiştirdi

Halk otobüsü sürücüsü araçta fenalaşan yolcuyu hastaneye yetiştirdi

AYDIN  - Aydın’ın Efeler İlçesi’nde, hastaneye gitmek için halk otobüsüne binen yaşlı kadın, araç içerisinde bir anda fenalaştı. Yolcuları indirip güzergahtan çıkan sürücü hasta kadını acile yetiştirdi. Efeler İlçesi’nde Ata Mahallesi-Kemer seferini yapan 30 yıllık özel halk otobüsü sürücüsü Muharrem Ateş, Ata Mahallesi’nden almış olduğu ön koltukta oturan kadın yolcusunun Adnan Menderes Bulvarı üzerinde ilerlerken aniden fenalaştığını gördü. Yolcular tarafından ilk müdahalesi yapılan yaşlı kadın için seferber olan Ateş, yolcularını indirip güzergahtan çıkarak Aydın Devlet Hastanesi aciline yetiştirdi. Halk otobüsü sürücüsü Ateş’in hastaneye gitmek için bindiği araçta fenalaşan yolcuyu hastaneye yetiştirdiği o anlar araç içi kamerasına yansıdı. İnsanlık görevini yerine getirdiğini belirten Ateş, sürücülüğün kutsal bir meslek olduğunu söyledi. Araçlarına binen yolcuların kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Ateş, “Cumartesi akşamı, Ata Mahallesi’nden akşam 23:15’te hareket edip son durağa gidiyordum. Ön koltukta bulunan bir kadın ağlıyordu. Kadın yolcu Adnan Menderes Bulvarı’na girdiğimde bir anda fenalaşıp oturduğu koltuğa düştü. Yolcular kadına yardımcı oldu. Ben de hemen dörtlüleri yakıp hastayı Aydın Devlet Hastanesi’ne götürdüm. Acildeki sağlık görevlileri hemen kadına müdahale etti. Ben insanlık görevimi yaptım. İnşallah kadın sağlığına kavuşmuştur” dedi.
Halk otobüsü sürücüsü araçta fenalaşan yolcuyu hastaneye yetiştirdi

AYDIN  - Aydın’ın Efeler İlçesi’nde, hastaneye gitmek için halk otobüsüne binen yaşlı kadın, araç içerisinde bir anda fenalaştı. Yolcuları indirip güzergahtan çıkan sürücü hasta kadını acile yetiştirdi.

Efeler İlçesi’nde Ata Mahallesi-Kemer seferini yapan 30 yıllık özel halk otobüsü sürücüsü Muharrem Ateş, Ata Mahallesi’nden almış olduğu ön koltukta oturan kadın yolcusunun Adnan Menderes Bulvarı üzerinde ilerlerken aniden fenalaştığını gördü.

Yolcular tarafından ilk müdahalesi yapılan yaşlı kadın için seferber olan Ateş, yolcularını indirip güzergahtan çıkarak Aydın Devlet Hastanesi aciline yetiştirdi. Halk otobüsü sürücüsü Ateş’in hastaneye gitmek için bindiği araçta fenalaşan yolcuyu hastaneye yetiştirdiği o anlar araç içi kamerasına yansıdı.

İnsanlık görevini yerine getirdiğini belirten Ateş, sürücülüğün kutsal bir meslek olduğunu söyledi. Araçlarına binen yolcuların kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Ateş, “Cumartesi akşamı, Ata Mahallesi’nden akşam 23:15’te hareket edip son durağa gidiyordum. Ön koltukta bulunan bir kadın ağlıyordu. Kadın yolcu Adnan Menderes Bulvarı’na girdiğimde bir anda fenalaşıp oturduğu koltuğa düştü. Yolcular kadına yardımcı oldu. Ben de hemen dörtlüleri yakıp hastayı Aydın Devlet Hastanesi’ne götürdüm. Acildeki sağlık görevlileri hemen kadına müdahale etti. Ben insanlık görevimi yaptım. İnşallah kadın sağlığına kavuşmuştur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.