Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Araçlar metal yığınına döndü

ASAYİŞ 10.07.2017 - 11:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3595+ kez okundu.
 

Araçlar metal yığınına döndü

Araçlar metal yığınına döndü, sürücülerden biri hayatını kaybetti

AYDIN- Çine Karpuzlu yolunda iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı. Kazada araçlar metal yığınına dönerken Cumhuriyet Savcılığı kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Kaza gece yarısı Karpuzlu yolu Çine Yörükler Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Karpuzlu’dan Çine istikametine seyir halinde olan Mustafa Aydın (34) yönetimindeki otomobil ile karşı yönden gelmekte olan Özcan Ş. yönetimindeki otomobil çarpıştı. Kazada Mustafa Aydın, olay yerinde feci şekilde hayatını kaybederken, diğer aracın sürücüsü Özcan Ş. ve yolcular Gökhan E. Olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Araçlar metal yığınına döndü, sürücülerden biri hayatını kaybetti

AYDIN- Çine Karpuzlu yolunda iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı. Kazada araçlar metal yığınına dönerken Cumhuriyet Savcılığı kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaza gece yarısı Karpuzlu yolu Çine Yörükler Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Karpuzlu’dan Çine istikametine seyir halinde olan Mustafa Aydın (34) yönetimindeki otomobil ile karşı yönden gelmekte olan Özcan Ş. yönetimindeki otomobil çarpıştı. Kazada Mustafa Aydın, olay yerinde feci şekilde hayatını kaybederken, diğer aracın sürücüsü Özcan Ş. ve yolcular Gökhan E. Olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.