Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Araçlar birbirine girdi

ASAYİŞ 06.10.2019 - 19:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2790+ kez okundu.
 

Araçlar birbirine girdi

Kazazedelere ilk müdahaleyi yoldan geçmekte olan sağlık görevlileri yaptı.

AYDIN  - Aydın-Muğla Karayolu’nda iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, karayolu savaş alanına döndü. Kazazedelere ilk müdahaleyi Aydın’dan Marmaris’e hasta nakletmekte olan Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin ambulansındaki sağlık görevlileri yaptı. Kaza saat 14:00 sıralarında Aydın-Muğla Karayolu Çakırbeyli Yol Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muğla istikametinden Aydın istikametine seyir halinde olan Lokman İyem yönetimindeki 34 YOL 57 plakalı otomobil ile Çakırbeyli Kavşağı’ndan Aydın istikametine dönüş yapmakta olduğu belirtilen Pelin Marankoz yönetimindeki 09 ACS 071 plakalı otomobilin çarpışması sonucu meydana geldi. Kazada otomobil sürücüleri Lokman İyem ve Pelin Marankoz ağır yaralanırken Pelin Marankoz’un aracında yolcu olarak bulunan Emine Marankoz ve Nilüfer Kaya yaralandı.   Yaralılara Aydın Büyükşehir Belediyesi hasta nakil ambulansında görevli sağlık görevlilerince ilk müdahale yapıldıktan sonra 112 Ambulansı ile hastaneye sevk edildi. 4 yaralının da durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazada yaralanan Nilüfer Kaya’nın ise İncirliova Belediye Başkanı ve aynı zamanda Deveciler Federasyonu Başkanı Aytekin Kaya’nın annesi olduğu öğrenildi.
Kazazedelere ilk müdahaleyi yoldan geçmekte olan sağlık görevlileri yaptı.

AYDIN  - Aydın-Muğla Karayolu’nda iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, karayolu savaş alanına döndü. Kazazedelere ilk müdahaleyi Aydın’dan Marmaris’e hasta nakletmekte olan Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin ambulansındaki sağlık görevlileri yaptı.

Kaza saat 14:00 sıralarında Aydın-Muğla Karayolu Çakırbeyli Yol Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muğla istikametinden Aydın istikametine seyir halinde olan Lokman İyem yönetimindeki 34 YOL 57 plakalı otomobil ile Çakırbeyli Kavşağı’ndan Aydın istikametine dönüş yapmakta olduğu belirtilen Pelin Marankoz yönetimindeki 09 ACS 071 plakalı otomobilin çarpışması sonucu meydana geldi.

Kazada otomobil sürücüleri Lokman İyem ve Pelin Marankoz ağır yaralanırken Pelin Marankoz’un aracında yolcu olarak bulunan Emine Marankoz ve Nilüfer Kaya yaralandı.

 

Yaralılara Aydın Büyükşehir Belediyesi hasta nakil ambulansında görevli sağlık görevlilerince ilk müdahale yapıldıktan sonra 112 Ambulansı ile hastaneye sevk edildi. 4 yaralının da durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kazada yaralanan Nilüfer Kaya’nın ise İncirliova Belediye Başkanı ve aynı zamanda Deveciler Federasyonu Başkanı Aytekin Kaya’nın annesi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.