Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Apollon Tapınağı’na turist akını

TURİZM 27.08.2018 - 11:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2801+ kez okundu.
 

Apollon Tapınağı’na turist akını

Aydın’ın Didim ilçesinde Kurban Bayramı etkinlikleri kapsamında Hisar Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Apollon Tapınağı ziyaretçi akınına uğradı.

AYDIN– Didim’de turizm sezonun yoğun yaşandığı Temmuz- Ağustos ayların da Kurban Bayramı tatilinde bu mevsime denk gelmesiyle ilçe yerli ve yancı turist akınına uğradı. Ağustos ayına denk gelen Kurban Bayramı tatili havanın güzel olmasını fırsat bilen yerli ve yabancı turistler tapınağı ziyaret ettiğini belirten Hisar Mahalle Muhtarı Bahri Aşık, binlerce yıllık tapınakta Didim Belediyesi’nin de çevre düzenlemesini yapmasıyla tapınağın çevresinin yeni görünüme kavuştuğunu, yeni çevre düzenlenmesiyle turistlerin rahatça etrafı gezerken turlar aracılığıyla ilçeye gelen yerli ve yabancı turistler rehberler eşliğinde tapınağı gezerek bilgi aldıklarını belirtti. Apollon Tapınağı’na giriş ücretinin 10 TL olduğu, turlarla ilçeye gelen turistlerin tapınak çevresindeki dükkanlardan alış veriş yaptıkları gözlendi.
Aydın’ın Didim ilçesinde Kurban Bayramı etkinlikleri kapsamında Hisar Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Apollon Tapınağı ziyaretçi akınına uğradı.

AYDIN– Didim’de turizm sezonun yoğun yaşandığı Temmuz- Ağustos ayların da Kurban Bayramı tatilinde bu mevsime denk gelmesiyle ilçe yerli ve yancı turist akınına uğradı.

Ağustos ayına denk gelen Kurban Bayramı tatili havanın güzel olmasını fırsat bilen yerli ve yabancı turistler tapınağı ziyaret ettiğini belirten Hisar Mahalle Muhtarı Bahri Aşık, binlerce yıllık tapınakta Didim Belediyesi’nin de çevre düzenlemesini yapmasıyla tapınağın çevresinin yeni görünüme kavuştuğunu, yeni çevre düzenlenmesiyle turistlerin rahatça etrafı gezerken turlar aracılığıyla ilçeye gelen yerli ve yabancı turistler rehberler eşliğinde tapınağı gezerek bilgi aldıklarını belirtti.

Apollon Tapınağı’na giriş ücretinin 10 TL olduğu, turlarla ilçeye gelen turistlerin tapınak çevresindeki dükkanlardan alış veriş yaptıkları gözlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.