Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Antika ve nostalji eşya sergisi ilgi gördü

KÜLTÜR 17.08.2017 - 11:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3093+ kez okundu.
 

Antika ve nostalji eşya sergisi ilgi gördü

Aydın’ın Efeler ilçesinde düzenlenen Antika-Nostalji Eşya Sergisi yoğun ilgi gördü.

AYDIN- Efeler Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen sergi açılışında bir konuşma yapan organizatör Gülizar Aydemir, Antika -Nostalji Eşya Sergisi’ni ilk defa Aydın’da düzenlediklerini belirterek, sırasıyla Denizli ve Manisa'nın ardından tüm illerde sergi düzenlemeyi amaçladıklarını belirtti. Bir hafta boyunca halka açık olan sergide, çevre illerden antikacıların sergilediği eserlerinde yer aldığını belirten Aydemir, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sergide eski Türk filmlerin posterlerinden plaklara, gramofondan kartpostallara, eski sandıklardan el işlemeli örgülere ve eskiye dair birden çok eşyaların yer aldığını ifade etti. Takas ve satışların da yapıldığı serginin bir sonraki durağı geniş katılım ile Denizli de  açılacağı belirtildi.
Aydın’ın Efeler ilçesinde düzenlenen Antika-Nostalji Eşya Sergisi yoğun ilgi gördü.

AYDIN- Efeler Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen sergi açılışında bir konuşma yapan organizatör Gülizar Aydemir, Antika -Nostalji Eşya Sergisi’ni ilk defa Aydın’da düzenlediklerini belirterek, sırasıyla Denizli ve Manisa'nın ardından tüm illerde sergi düzenlemeyi amaçladıklarını belirtti.

Bir hafta boyunca halka açık olan sergide, çevre illerden antikacıların sergilediği eserlerinde yer aldığını belirten Aydemir, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sergide eski Türk filmlerin posterlerinden plaklara, gramofondan kartpostallara, eski sandıklardan el işlemeli örgülere ve eskiye dair birden çok eşyaların yer aldığını ifade etti.

Takas ve satışların da yapıldığı serginin bir sonraki durağı geniş katılım ile Denizli de  açılacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.