Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Anneler gününü şarkılarla kutladılar

EKONOMİ 10.05.2016 - 15:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3192+ kez okundu.
 

Anneler gününü şarkılarla kutladılar

Turkuaz Kadınlar Derneği tarafından, Anneler Günü nedeniyle ‘Annene bir şarkı hediye et’ adında bir etkinlik düzenledi.

Nazilli Turkuaz Derneği, 8 Mayıs Anneler kutlamak için, Atatürk Parkı girişinde, Elmas Kardeşler’in fasıl müziği eşliğinde, ‘Annelere bir şarkı hediye et’ etkinliği gerçekleştirdi. Anneler için düzenlenen etkinliğe Turkuaz Derneği Nazilli Şubesi Başkanı Fatma Ergün ve yönetim kurulu yanı sıra, birçok anne ve anne adayı dinledi. Etkinliğe katılanlar annelerinin çok sevdiği Türk sanat müziği parçalarını annelerine hediye ettiler. ERGUN, “CENNET ANNELERİN AYAĞI ALTINDADIR” Annelere ne yapsak azdır mantığıyla hareketle onlara ne yapabiliriz diyen Turkuaz Kadınlar Derneği Nazilli Şubesi Başkanı Fatma Ergün, “Onları mutlu edecek şaşırtacak, bir an için kendilerini değerli htirecek neler yapabiliriz diye düşündük. Salon etkinliği ve bir basın açıklaması çok etkili olmayacaktı, pek onlara dokunmayacaktı. Sokağa inelim, hafta sonu annelerimiz, kız kardeşlerimiz sokakta olurlar dedik. Böyle bir sokak etkinliği kendiliğinden doğdu. Kadınlarımız için, annelerimiz için ne yapsak azdır. Çünkü gece ateşlendiğimizde başucumuzda sabahı eden odur.  Peygamber efendimizin buyurduğu üzere “Cennet annelerin ayağı altındadır” ya da Zübeyde Hanım gibi bir anne bir evlat doğurur, bir tarih değişir. O yüzden o elleri öpülesi annelerimizin rahmete ermişlere ruhu şah d olsun diyoruz. Kalanlara da başımızdan eksik etmesin diyoruz” şeklinde konuştu. Etkinlik boyunca anneleri için şarkı isteyen vatandaşlar bazen hüzünlendi, bazen duygulanıp ağladılar. Bu arada etkiliğe katılanlara Turkuazlı kadınlar çiçek dağıttı. (Kemal Altan/Nazilli)
Turkuaz Kadınlar Derneği tarafından, Anneler Günü nedeniyle ‘Annene bir şarkı hediye et’ adında bir etkinlik düzenledi.

Nazilli Turkuaz Derneği, 8 Mayıs Anneler kutlamak için, Atatürk Parkı girişinde, Elmas Kardeşler’in fasıl müziği eşliğinde, ‘Annelere bir şarkı hediye et’ etkinliği gerçekleştirdi. Anneler için düzenlenen etkinliğe Turkuaz Derneği Nazilli Şubesi Başkanı Fatma Ergün ve yönetim kurulu yanı sıra, birçok anne ve anne adayı dinledi. Etkinliğe katılanlar annelerinin çok sevdiği Türk sanat müziği parçalarını annelerine hediye ettiler.

ERGUN, “CENNET ANNELERİN AYAĞI ALTINDADIR”

Annelere ne yapsak azdır mantığıyla hareketle onlara ne yapabiliriz diyen Turkuaz Kadınlar Derneği Nazilli Şubesi Başkanı Fatma Ergün, “Onları mutlu edecek şaşırtacak, bir an için kendilerini değerli htirecek neler yapabiliriz diye düşündük. Salon etkinliği ve bir basın açıklaması çok etkili olmayacaktı, pek onlara dokunmayacaktı. Sokağa inelim, hafta sonu annelerimiz, kız kardeşlerimiz sokakta olurlar dedik. Böyle bir sokak etkinliği kendiliğinden doğdu. Kadınlarımız için, annelerimiz için ne yapsak azdır. Çünkü gece ateşlendiğimizde başucumuzda sabahı eden odur.  Peygamber efendimizin buyurduğu üzere “Cennet annelerin ayağı altındadır” ya da Zübeyde Hanım gibi bir anne bir evlat doğurur, bir tarih değişir. O yüzden o elleri öpülesi annelerimizin rahmete ermişlere ruhu şah d olsun diyoruz. Kalanlara da başımızdan eksik etmesin diyoruz” şeklinde konuştu.

Etkinlik boyunca anneleri için şarkı isteyen vatandaşlar bazen hüzünlendi, bazen duygulanıp ağladılar. Bu arada etkiliğe katılanlara Turkuazlı kadınlar çiçek dağıttı. (Kemal Altan/Nazilli)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.