Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Anneler Günü'nde annesini kaybetti

SAĞLIK 14.05.2017 - 15:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3803+ kez okundu.
 

Anneler Günü'nde annesini kaybetti

AK Parti Aydın'dan 22. ve 24. dönem milletvekilliği yapan Semiha Öyüş anneler gününde annesini kaybetti.

AYDIN- Bir süredir yaşlılığa bağlı olarak çeşitli rahatsızlıkları bulunan 87 yaşındaki Zehra Öyüş toprağa verildi. Bir süredir tedavi gördüğü Aydın Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Zehra Öyüş'ün organ yetmezliğinden dolayı hayatını kaybettiği öğrenildi. 5 çocuk annesi Zehra Öyüş için Aydın'ın Efeler ilçesindeki Bey Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, CHP'li Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Zehra Öyüş, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Tellidede Mezarlığı'nda toprağa verildi.
AK Parti Aydın'dan 22. ve 24. dönem milletvekilliği yapan Semiha Öyüş anneler gününde annesini kaybetti.

AYDIN- Bir süredir yaşlılığa bağlı olarak çeşitli rahatsızlıkları bulunan 87 yaşındaki Zehra Öyüş toprağa verildi.

Bir süredir tedavi gördüğü Aydın Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Zehra Öyüş'ün organ yetmezliğinden dolayı hayatını kaybettiği öğrenildi. 5 çocuk annesi Zehra Öyüş için Aydın'ın Efeler ilçesindeki Bey Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, CHP'li Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Zehra Öyüş, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Tellidede Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.