Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Anneler doyasıya eğlendi

GÜNCEL 13.05.2018 - 19:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3117+ kez okundu.
 

Anneler doyasıya eğlendi

Anneler Günü'nde çocuklara belediye görevlileri baktı, anneleri doyasıya oynadı

AYDIN- Aydın’da Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, anneler doyasıya eğlendi. Bir günlüğüne de olsa felekten bir gün çalan annelere belediye görevlileri hizmet etti. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen anneler günü etkinliği kapsamında Tekstil Park Alanı, anneler ve çocukları için hazırlandı. Anneler Günü etkinliği için parka gelen anneler ve çocukları belediye görevlileri tarafından karşılandı. Çocukların bakım, oynatılıp eğlendirilmesi belediye görevlilerince üstlenilirken, anneler kendileri için hazırlanan müzikli eğlencenin yapıldığı alanda toplandı. Piknik havasında geçen etkinlikte kadınlar, Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerince düzenlenen organizasyonda doyasıya eğlendi. Göbek atma yarışmasından, oryantal oyununa kadar çeşitli yarışmaların da düzenlendiği Anneler Günü etkinliğinde en güzel oynayanlar çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Çocuklar da anneleri kadar mutlu oldu Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından tertip edilen ve oldukça renkli geçen Anneler Günü’nde anneler kadar çocukları da mutlu oldu. Tekstil Park’ın bir bölümü eğlenmesi için kadınlara ayrılırken parkın büyük bir bölümü de çocukların eğlenmesi için oyun parkına çevrilip çocuklara ayrıldı. Tüm oyuncaklar ve oyun parkurlarının ücretsiz olduğu etkinlikt,e çocukların bakımını belediye görevlileri üstlenirken, anneleri de günlerinde doyasıya eğlendi.
Anneler Günü'nde çocuklara belediye görevlileri baktı, anneleri doyasıya oynadı

AYDIN- Aydın’da Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, anneler doyasıya eğlendi. Bir günlüğüne de olsa felekten bir gün çalan annelere belediye görevlileri hizmet etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen anneler günü etkinliği kapsamında Tekstil Park Alanı, anneler ve çocukları için hazırlandı. Anneler Günü etkinliği için parka gelen anneler ve çocukları belediye görevlileri tarafından karşılandı. Çocukların bakım, oynatılıp eğlendirilmesi belediye görevlilerince üstlenilirken, anneler kendileri için hazırlanan müzikli eğlencenin yapıldığı alanda toplandı. Piknik havasında geçen etkinlikte kadınlar, Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerince düzenlenen organizasyonda doyasıya eğlendi. Göbek atma yarışmasından, oryantal oyununa kadar çeşitli yarışmaların da düzenlendiği Anneler Günü etkinliğinde en güzel oynayanlar çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Çocuklar da anneleri kadar mutlu oldu

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından tertip edilen ve oldukça renkli geçen Anneler Günü’nde anneler kadar çocukları da mutlu oldu. Tekstil Park’ın bir bölümü eğlenmesi için kadınlara ayrılırken parkın büyük bir bölümü de çocukların eğlenmesi için oyun parkına çevrilip çocuklara ayrıldı. Tüm oyuncaklar ve oyun parkurlarının ücretsiz olduğu etkinlikt,e çocukların bakımını belediye görevlileri üstlenirken, anneleri de günlerinde doyasıya eğlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.