Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ankara’daki Aydınlılardan seri ziyaretler

GENEL 04.08.2017 - 13:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3114+ kez okundu.
 

Ankara’daki Aydınlılardan seri ziyaretler

Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, Aydın'daki Belediye Başkanları ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerde bulundu.

AYDIN- Derneğin Ocak ayında yapılan genel kurulla yeni seçilen yönetim kurulu üyelerinin, 2017 Şubat ayında gerçekleştirdiği Belediye Başkanları ve sivil toplum kuruluşlarına yaptığı ziyaretlerinin devamı niteliğindeki ziyaretlerin, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, Karacasu Belediye Başkan Vekili Hüsnü Ünsal, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırıkaya, Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Nazilli Ticaret Borsası Başkanı Ziya Aksüt, Karacasu Müftüsü Murat Han Aksoy'u makamlarında, Çömden Zeytinciliğin sahibi Kevser Çömdem'i işyerinde gerçekleştirildiği belirtildi. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, ziyaretler sırasında derneğin çalışmaları ve gelecek günlerdeki etkinlikleri hakkında bilgi verildiği ve görüş alışverişinde bulunulduğu ifade edildi. Dernegin önemle üzerinde durduğu Ankara'da Aydın Kültür ve Sanat Evi, Aydın Gelecek Akademisi altında düzenlenen eğitim programı, öğrencilerin burs imkanlarının artırılması ve 19-22 Ekim 2017 tarihleri arasında yapılacak olan 10. Ege İlleri Tanıtım Günleri hakkında da bilgi verildiği kaydedildi. Ayrıca Aydın'ın daha da gelişmesi, hak ettiği yere gelmesi için birlikte neler yapabiliriz üzerinde görüş alışverişinde bulunduğu da vurgulanarak, ziyaretlerde derneğe desteklerde bulunan Çömden Zeytincilik’in sahibi Kevser Çömden'e plaket verildiği dile getirilerek, “Bizleri samimi bir ortamda ve güzel bir şekilde ağırlayan hemşerilerimize teşekkür ederiz” denildi.
Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, Aydın'daki Belediye Başkanları ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerde bulundu.

AYDIN- Derneğin Ocak ayında yapılan genel kurulla yeni seçilen yönetim kurulu üyelerinin, 2017 Şubat ayında gerçekleştirdiği Belediye Başkanları ve sivil toplum kuruluşlarına yaptığı ziyaretlerinin devamı niteliğindeki ziyaretlerin, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, Karacasu Belediye Başkan Vekili Hüsnü Ünsal, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırıkaya, Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Nazilli Ticaret Borsası Başkanı Ziya Aksüt, Karacasu Müftüsü Murat Han Aksoy'u makamlarında, Çömden Zeytinciliğin sahibi Kevser Çömdem'i işyerinde gerçekleştirildiği belirtildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, ziyaretler sırasında derneğin çalışmaları ve gelecek günlerdeki etkinlikleri hakkında bilgi verildiği ve görüş alışverişinde bulunulduğu ifade edildi. Dernegin önemle üzerinde durduğu Ankara'da Aydın Kültür ve Sanat Evi, Aydın Gelecek Akademisi altında düzenlenen eğitim programı, öğrencilerin burs imkanlarının artırılması ve 19-22 Ekim 2017 tarihleri arasında yapılacak olan 10. Ege İlleri Tanıtım Günleri hakkında da bilgi verildiği kaydedildi. Ayrıca Aydın'ın daha da gelişmesi, hak ettiği yere gelmesi için birlikte neler yapabiliriz üzerinde görüş alışverişinde bulunduğu da vurgulanarak, ziyaretlerde derneğe desteklerde bulunan Çömden Zeytincilik’in sahibi Kevser Çömden'e plaket verildiği dile getirilerek, “Bizleri samimi bir ortamda ve güzel bir şekilde ağırlayan hemşerilerimize teşekkür ederiz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.