Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Anıl bebek ölümle savaşıyor

SAĞLIK 09.06.2017 - 17:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3398+ kez okundu.
 

Anıl bebek ölümle savaşıyor

Bozdoğan'da 5 yaşındaki Anıl Berk ölüm tehlikesiyle yaşıyor

AYDIN- Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde doğuştan Mukolipidoz hastası olan 5 yaşındaki Anıl Berk, evlerinin önüne ambulans gidemediği için her an ölüm tehlikesi ile yaşıyor. Doğuştan Mukolipidoz hastası olan ve cihazlara bağlı olarak beş yıldır yaşam mücadelesi veren Anıl Berk’in evine yolun dar olmasından dolayı ambulans yanaşamıyor. Anıl Berk’in babası Mustafa Menderes, yetkililere seslenerek yol sorunundan dolayı oğlunun rahatsızlanmaması için her gün dua ettiklerini belirtti. Acil durumlarda sağlık kuruluşuna naklinin imkansız olduğunu ifade eden baba Menderes, “Anıl Berk’in başka bir sağlık kuruluşuna nakli ambulansla mümkün. Çocuğumuz doğuştan hasta. Bizim en büyük sıkıntımız ana yoldan oturduğumuz eve yaklaşık 250 m mesafelik yolun otomobil dışında diğer araçların geçişine müsait değil, yolun genişletilmesi gerekiyor. Oğlum rahatsızlandığı, ani müdahale gerektiği zaman başka araçlarla hastaneye götürmemiz imkansız, ambulans ile nakil olması gerekiyor. Onun içinde ana yoldan evimize gelen 250 metrelik yolun ambulans girecek şekilde çalışma yapılması gerekiyor. Maddi durumum iyi olsa yolu genişletmek için elimden gelen çalışmayı kendim yaparım, ama öyle bir imkanım yok. Bu konuda yetkililerin duyarlı davranmalarını, yolun biran önce genişletilmesini istiyorum” dedi. Baba Mustafa Menderes, tıbbı malzeme giderlerinin resmi kaynaklardan karşılandığını belirterek, “ Bu konuda yardımcı olan ilgilere teşekkür ediyorum” dedi.
Bozdoğan'da 5 yaşındaki Anıl Berk ölüm tehlikesiyle yaşıyor

AYDIN- Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde doğuştan Mukolipidoz hastası olan 5 yaşındaki Anıl Berk, evlerinin önüne ambulans gidemediği için her an ölüm tehlikesi ile yaşıyor.

Doğuştan Mukolipidoz hastası olan ve cihazlara bağlı olarak beş yıldır yaşam mücadelesi veren Anıl Berk’in evine yolun dar olmasından dolayı ambulans yanaşamıyor.

Anıl Berk’in babası Mustafa Menderes, yetkililere seslenerek yol sorunundan dolayı oğlunun rahatsızlanmaması için her gün dua ettiklerini belirtti. Acil durumlarda sağlık kuruluşuna naklinin imkansız olduğunu ifade eden baba Menderes, “Anıl Berk’in başka bir sağlık kuruluşuna nakli ambulansla mümkün. Çocuğumuz doğuştan hasta. Bizim en büyük sıkıntımız ana yoldan oturduğumuz eve yaklaşık 250 m mesafelik yolun otomobil dışında diğer araçların geçişine müsait değil, yolun genişletilmesi gerekiyor. Oğlum rahatsızlandığı, ani müdahale gerektiği zaman başka araçlarla hastaneye götürmemiz imkansız, ambulans ile nakil olması gerekiyor. Onun içinde ana yoldan evimize gelen 250 metrelik yolun ambulans girecek şekilde çalışma yapılması gerekiyor. Maddi durumum iyi olsa yolu genişletmek için elimden gelen çalışmayı kendim yaparım, ama öyle bir imkanım yok. Bu konuda yetkililerin duyarlı davranmalarını, yolun biran önce genişletilmesini istiyorum” dedi.

Baba Mustafa Menderes, tıbbı malzeme giderlerinin resmi kaynaklardan karşılandığını belirterek, “ Bu konuda yardımcı olan ilgilere teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.