Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ani yağış olumsuz etkiledi

GÜNCEL 19.01.2017 - 17:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3997+ kez okundu.
 

Ani yağış olumsuz etkiledi

Aydın’da güneşli bir güne uyanan vatandaşlar, öğle saatlerinde aniden bastıran sağanak yağışa hazırlıksız yakalandı.

AYDIN- Yaklaşık yarım saat etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Aydın’ın Efeler ilçesinde son 1 haftadır etkili olan yağış ve soğuk havanın ardından güneşli bir güne uyanan vatandaşlar yağmur sürpriziyle karşılaştı. Öğle saatlerinde aniden bastıran sağanak yağışla birlikte oluşan su birikintileri sürücüleri ve yayaları zor durumda bıraktı. Yolda seyir halinde olan araçlar zaman zaman durma noktasına gelirken, araç şoförleri su birikintilerine girmemek için yoğun çaba sarf etti. Sağanak yağışla birlikte yolda yürüyen vatandaşlarda zor anlar yaşarken, ıslanmamak için büyük uğraş verdi. Yağışın etkisini kaybetmesinin ardından ana cadde ve işlek sokaklarda trafik akışı normale döndü.
Aydın’da güneşli bir güne uyanan vatandaşlar, öğle saatlerinde aniden bastıran sağanak yağışa hazırlıksız yakalandı.

AYDIN- Yaklaşık yarım saat etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.

Aydın’ın Efeler ilçesinde son 1 haftadır etkili olan yağış ve soğuk havanın ardından güneşli bir güne uyanan vatandaşlar yağmur sürpriziyle karşılaştı. Öğle saatlerinde aniden bastıran sağanak yağışla birlikte oluşan su birikintileri sürücüleri ve yayaları zor durumda bıraktı. Yolda seyir halinde olan araçlar zaman zaman durma noktasına gelirken, araç şoförleri su birikintilerine girmemek için yoğun çaba sarf etti.

Sağanak yağışla birlikte yolda yürüyen vatandaşlarda zor anlar yaşarken, ıslanmamak için büyük uğraş verdi. Yağışın etkisini kaybetmesinin ardından ana cadde ve işlek sokaklarda trafik akışı normale döndü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.