Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Andızlılar camiye kavuştu

GENEL 29.05.2017 - 19:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3163+ kez okundu.
 

Andızlılar camiye kavuştu

Andız sakinleri bu Ramazan ibadetlerini kendi camilerinde yapacak

AYDIN- Aydın’da daha önce camileri olmadığı için 5 kilometre mesafe kat etmek zorunda kalan mahalle sakinleri, Efeler İlçe Müftülüğü ve hayırseverlerin desteğiyle çok istedikleri camilerine kavuşturuldu. Efeler ilçesine bağlı Konuklu Mahallesi merkezine 5 kilometre mesafede yaşayan Andız mevkii sakinlerinin yıllardır özlemle bekledikleri cami sorunları çözüldü. Özellikle Ramazan aylarında ve Cuma günleri yerleşim alanında camileri olmadığı için kilometrelerce yürümek zorunda kalan Andız’a Efeler İlçe Müftülüğü ve hayırseverlerin bağışlarıyla cami kazandırıldı. Konuklu Mahallesi Andız mevkiinde yapımı tamamlanan cami Efeler Kaymakamı İzzettin Sevgili, Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Efeler Müftüsü Salih Akcan, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Tahsin Kocaman ile Konuklu Mahallesi ve Andız sakinlerinin katılımıyla ibadete açıldı. Caminin açılışında konuşan İlçe Müftüsü Salih Akcan, caminin yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, “Andız mevkiinde yaşayan vatandaşlarımız yıllardır bir caminin özlemini çekiyordu. İlçe Müftülüğümüz ve cami yaptırma deneğinin katkılarıyla tamamladığımız camimiz yaklaşık 120 bin liraya mal oldu. Camimizin ibadete açılmasıyla birlikte Andızlı hemşerilerimiz ibadetlerini artık daha rahat yapabilme imkanına kavuştular. Bu projeye yardım eden ve destekleyen herkesten Allah razı olsun” dedi. İlçe Kaymakamı İzzettin Sevgili ve Belediye Başkanı Mesut Özakçan da toplu ibadetlerin yapıldığı Ramazan ayında camisi olmayan bir mahallede cami açılışı gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, yardım ve katkıda bulunanlara teşekkür ettiler. Yapılan konuşmaların ardından Andız Camisi protokol tarafından dualarla ibadete açıldı. Mahalle sakinleri yerleşim alanlarına cami kazandırdıkları için yetkililere ve hayırseverlere şükranlarını sundu.
Andız sakinleri bu Ramazan ibadetlerini kendi camilerinde yapacak

AYDIN- Aydın’da daha önce camileri olmadığı için 5 kilometre mesafe kat etmek zorunda kalan mahalle sakinleri, Efeler İlçe Müftülüğü ve hayırseverlerin desteğiyle çok istedikleri camilerine kavuşturuldu.

Efeler ilçesine bağlı Konuklu Mahallesi merkezine 5 kilometre mesafede yaşayan Andız mevkii sakinlerinin yıllardır özlemle bekledikleri cami sorunları çözüldü. Özellikle Ramazan aylarında ve Cuma günleri yerleşim alanında camileri olmadığı için kilometrelerce yürümek zorunda kalan Andız’a Efeler İlçe Müftülüğü ve hayırseverlerin bağışlarıyla cami kazandırıldı.

Konuklu Mahallesi Andız mevkiinde yapımı tamamlanan cami Efeler Kaymakamı İzzettin Sevgili, Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Efeler Müftüsü Salih Akcan, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Tahsin Kocaman ile Konuklu Mahallesi ve Andız sakinlerinin katılımıyla ibadete açıldı.

Caminin açılışında konuşan İlçe Müftüsü Salih Akcan, caminin yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, “Andız mevkiinde yaşayan vatandaşlarımız yıllardır bir caminin özlemini çekiyordu. İlçe Müftülüğümüz ve cami yaptırma deneğinin katkılarıyla tamamladığımız camimiz yaklaşık 120 bin liraya mal oldu. Camimizin ibadete açılmasıyla birlikte Andızlı hemşerilerimiz ibadetlerini artık daha rahat yapabilme imkanına kavuştular. Bu projeye yardım eden ve destekleyen herkesten Allah razı olsun” dedi.

İlçe Kaymakamı İzzettin Sevgili ve Belediye Başkanı Mesut Özakçan da toplu ibadetlerin yapıldığı Ramazan ayında camisi olmayan bir mahallede cami açılışı gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, yardım ve katkıda bulunanlara teşekkür ettiler.

Yapılan konuşmaların ardından Andız Camisi protokol tarafından dualarla ibadete açıldı. Mahalle sakinleri yerleşim alanlarına cami kazandırdıkları için yetkililere ve hayırseverlere şükranlarını sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.