Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Anaokulu Spor Etkinliği gerçekleştirildi

EĞİTİM 19.04.2019 - 16:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3682+ kez okundu.
 

Anaokulu Spor Etkinliği gerçekleştirildi

Didim Ana Okulu öğrencileri, ‘sağlıklı yaşam için spor yap’ etkinliğinde bir araya gelerek hem eğlendiler, hem de dağıtılan elmaları afiyetle yediler.

AYDIN- Didim Ana Okulu bahçesinde gerçekleşen etkinliğe, Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir ile çok sayıda öğrenci ve velileri katıldı. Çalınan müzik eşliğinde dans eden minikler, marifetlerini sergilerken öğretmenlerini de göz ucuyla takip ederek, ne kadar ilgili olduklarını gösterdi. Zaman zaman çocuklara eşlik eden Kaymakam Türköz, çocuklarla da ayrı ayrı ilgilenmeyi ihmal etmedi. Etkinlik sonunda öğrencilere ve katılımcılara elma ikramında bulunuldu. Haber: Yasin Şentürk
Didim Ana Okulu öğrencileri, ‘sağlıklı yaşam için spor yap’ etkinliğinde bir araya gelerek hem eğlendiler, hem de dağıtılan elmaları afiyetle yediler.

AYDIN- Didim Ana Okulu bahçesinde gerçekleşen etkinliğe, Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir ile çok sayıda öğrenci ve velileri katıldı.

Çalınan müzik eşliğinde dans eden minikler, marifetlerini sergilerken öğretmenlerini de göz ucuyla takip ederek, ne kadar ilgili olduklarını gösterdi. Zaman zaman çocuklara eşlik eden Kaymakam Türköz, çocuklarla da ayrı ayrı ilgilenmeyi ihmal etmedi.

Etkinlik sonunda öğrencilere ve katılımcılara elma ikramında bulunuldu.

Haber: Yasin Şentürk

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.