Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Anadolu’nun Yıldızları geçti

SPOR 07.01.2019 - 13:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3991+ kez okundu.
 

Anadolu’nun Yıldızları geçti

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü 2018 – 2019 sezonu faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Ege Bölgesi Badminton Grup Müsabakaları Efeler Atatürk Spor Salonu’nda 04 – 06 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen müsabakalarla tamamlandı.

AYDIN- Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Ege Bölgesi Badminton Grup Müsabakaları 10 ilden 20 takımın (kız-erkek) katılımıyla tamamlandı. Aydın, Afyon, Bilecik, Denizli, Eskişehir, İzmir, Kütahya, Balıkesir, Muğla ve Uşak illerinden yaklaşık 100 sporcunun katılım gösterdiği Badminton Anadolu Yıldızlar Ligi Ege Grup Müsabakaları büyük heyecana sahne oldu. Aydın Çeyrek Finale Yükseldi Aydın’ı Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Ege Grup Müsabakaları’nda temsil eden “Aydın Badminton Karma Takımı” hem erkeklerde hem de kızlarda çeyrek finale yükselme başarısı gösterdi. Grup birinciliği elde eden erkek takımımız ve grup ikinciliği elde eden kız takımımız 08 – 10 Şubat 2019 tarihleri arasında Sakarya’da gerçekleştirilecek olan çeyrek finallerde mücadele etme şansı yakaladı. Çeyrek Finale Çıkmaya Hak Kazanan Takımlar ANALİG Badminton Ege Grup Müsabakaları sonucunda kız kategorisinde çeyrek finale çıkmaya hak kazanan il takımları: İzmir, Kütahya, Manisa, Aydın, Muğla ve Eskişehir oldu. Erkekler kategorisinde ise İzmir, Manisa, Kütahya, Afyonkarahisar, Aydın ve Denizli karma takımları çeyrek finale çıkma hakkı kazandılar. İl Müdürü Ökkeş Demir Madalya Takdim Etti Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir Efeler Atatürk Spor Salonu’nda tamamlanan grup müsabakalarından ardından ödül törenine katılarak derece elde eden takımlara madalya, başarı belgesi ve dereceye giremeyen takımlara katılım belgesi takdim etti. İl Müdürü Ökkeş Demir’in yanı sıra Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri de ödül törenine katılarak sporculara madalya takdim ettiler.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü 2018 – 2019 sezonu faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Ege Bölgesi Badminton Grup Müsabakaları Efeler Atatürk Spor Salonu’nda 04 – 06 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen müsabakalarla tamamlandı.

AYDIN- Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Ege Bölgesi Badminton Grup Müsabakaları 10 ilden 20 takımın (kız-erkek) katılımıyla tamamlandı.

Aydın, Afyon, Bilecik, Denizli, Eskişehir, İzmir, Kütahya, Balıkesir, Muğla ve Uşak illerinden yaklaşık 100 sporcunun katılım gösterdiği Badminton Anadolu Yıldızlar Ligi Ege Grup Müsabakaları büyük heyecana sahne oldu.

Aydın Çeyrek Finale Yükseldi

Aydın’ı Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Ege Grup Müsabakaları’nda temsil eden “Aydın Badminton Karma Takımı” hem erkeklerde hem de kızlarda çeyrek finale yükselme başarısı gösterdi. Grup birinciliği elde eden erkek takımımız ve grup ikinciliği elde eden kız takımımız 08 – 10 Şubat 2019 tarihleri arasında Sakarya’da gerçekleştirilecek olan çeyrek finallerde mücadele etme şansı yakaladı.

Çeyrek Finale Çıkmaya Hak Kazanan Takımlar

ANALİG Badminton Ege Grup Müsabakaları sonucunda kız kategorisinde çeyrek finale çıkmaya hak kazanan il takımları: İzmir, Kütahya, Manisa, Aydın, Muğla ve Eskişehir oldu. Erkekler kategorisinde ise İzmir, Manisa, Kütahya, Afyonkarahisar, Aydın ve Denizli karma takımları çeyrek finale çıkma hakkı kazandılar.

İl Müdürü Ökkeş Demir Madalya Takdim Etti

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir Efeler Atatürk Spor Salonu’nda tamamlanan grup müsabakalarından ardından ödül törenine katılarak derece elde eden takımlara madalya, başarı belgesi ve dereceye giremeyen takımlara katılım belgesi takdim etti. İl Müdürü Ökkeş Demir’in yanı sıra Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri de ödül törenine katılarak sporculara madalya takdim ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.