Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Anadolu Yıldızlar Ligi başlıyor

SPOR 13.12.2018 - 17:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2750+ kez okundu.
 

Anadolu Yıldızlar Ligi başlıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) başlıyor.

AYDIN- Anadolu Yıldızlar Ligi voleybol branşında Türkiye’nin belli illerinde gerçekleştirilecek grup müsabakaları ile başlıyor. Kütahya’da 14-16 Aralık 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ANALİG Voleybol müsabakalarında ilimizi temsilen Voleybol Aydın İl Karması Takımı temsil edecek. Kadın Voleybol İl Karması takımı Elif Naz Adana, Sıla Yılmaz, İpek Gözmener, Elif Özge Çetin, Şimal Çankaya, Yağmur Yalım, Pınar Güngör, Nazife Yegül, Cemre Çelik, Eylül Işık Demir, Ayşegül Çakmak, Ecesu Bacakcı, Beyza Gültekin ve Cerensu Öztürk’ten oluşmakta. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Mikail Kavaklı ve Aydın Voleybol İl Temsilcisi Ali Köylüoğlu, Aydın’ı Kütahya’da temsil edecek olan Aydın Voleybol İl Karması Takımı’nı ve Antrenör Emin Sakman ile Mehmet Aksoy’u Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önünde Kütahya’ya uğurladı. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Mikail Kavaklı, voleybol takımına başarılar diledi ve iyi dereceler ile Aydın’ı temsil edeceklerinin sözünü aldı. Kütahya’da gerçekleştirilecek Anadolu Yıldızlar Ligi Ege Bölgesi Grup Müsabakaları’nda Aydın İl Karma Takımı Afyonkarahisar, Bilecik, Denizli, Eskişehir, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak İlleri’nin arasından başarılı dereceler alması neticesinde çeyrek finale çıkma hakkı kazanacaklar.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) başlıyor.

AYDIN- Anadolu Yıldızlar Ligi voleybol branşında Türkiye’nin belli illerinde gerçekleştirilecek grup müsabakaları ile başlıyor. Kütahya’da 14-16 Aralık 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ANALİG Voleybol müsabakalarında ilimizi temsilen Voleybol Aydın İl Karması Takımı temsil edecek.

Kadın Voleybol İl Karması takımı Elif Naz Adana, Sıla Yılmaz, İpek Gözmener, Elif Özge Çetin, Şimal Çankaya, Yağmur Yalım, Pınar Güngör, Nazife Yegül, Cemre Çelik, Eylül Işık Demir, Ayşegül Çakmak, Ecesu Bacakcı, Beyza Gültekin ve Cerensu Öztürk’ten oluşmakta.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Mikail Kavaklı ve Aydın Voleybol İl Temsilcisi Ali Köylüoğlu, Aydın’ı Kütahya’da temsil edecek olan Aydın Voleybol İl Karması Takımı’nı ve Antrenör Emin Sakman ile Mehmet Aksoy’u Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önünde Kütahya’ya uğurladı.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Mikail Kavaklı, voleybol takımına başarılar diledi ve iyi dereceler ile Aydın’ı temsil edeceklerinin sözünü aldı.

Kütahya’da gerçekleştirilecek Anadolu Yıldızlar Ligi Ege Bölgesi Grup Müsabakaları’nda Aydın İl Karma Takımı Afyonkarahisar, Bilecik, Denizli, Eskişehir, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak İlleri’nin arasından başarılı dereceler alması neticesinde çeyrek finale çıkma hakkı kazanacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.