Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ana su isale hattı patladı

ASAYİŞ 20.07.2015 - 11:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2665+ kez okundu.
 

Ana su isale hattı patladı

Kuşadası’nın içme suyu ihtiyacının karşılandığı ana isale hattı patladı.

Kuşadası’nın içme suyu ihtiyacının karşılandığı ana isale hattı patladı. Kuşadası’nın ana arterlerinden Adnan Menderes Bulvarı’ndan geçen su isale hattında meydana gelen patlama nedeniyle caddenin bir bölümü trafiğe kapandı. Gece meydana gelen patlamanın ardından, yolun bir bölümünde yarıklar oluşurken, tamiratın gecikmesi ve uzun sürmesi de tepkilere yol açtı. Yolun bir bölümünün kapatılıp, suyun da boşa akması sırasında tatilciler caddeden karşıdan karşıya geçerken, ilginç görüntüler oluştu.
Kuşadası’nın içme suyu ihtiyacının karşılandığı ana isale hattı patladı.

Kuşadası’nın içme suyu ihtiyacının karşılandığı ana isale hattı patladı.

Kuşadası’nın ana arterlerinden Adnan Menderes Bulvarı’ndan geçen su isale hattında meydana gelen patlama nedeniyle caddenin bir bölümü trafiğe kapandı. Gece meydana gelen patlamanın ardından, yolun bir bölümünde yarıklar oluşurken, tamiratın gecikmesi ve uzun sürmesi de tepkilere yol açtı. Yolun bir bölümünün kapatılıp, suyun da boşa akması sırasında tatilciler caddeden karşıdan karşıya geçerken, ilginç görüntüler oluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.