Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ameliyathanedeki yardımcı hemşireler profesyonelleşiyor

SAĞLIK 04.11.2017 - 14:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2967+ kez okundu.
 

Ameliyathanedeki yardımcı hemşireler profesyonelleşiyor

Nazilli Devlet Hastanesi’nin açmış olduğu ‘Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı’na katılan kursiyerler sertifikalarını aldı.

AYDIN- Hastane yönetimi tarafından dördüncü defa düzenlenen kurslara katılan 60 kursiyer kursları başarı ile tamamladı. Nazilli Devlet Hastanesi toplantı salonunda, hastane tarafından dördüncüsü düzenlenen Ameliyathane Hemşireliği Sertifikasyon Programı’na katılan ve başarılı olan kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı. Törene, Hastane Yöneticisi ve Başhekimi Opr. Uzm. Dr. Şafak Çalışkan, Başhekim Yardımcısı Dr. Ferah Arslan, Hastane Müdür Yardımcısı Erol Boyacı, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Aysel Sucu ve Hastane Müdür Yardımcısı Leyla Sevindi Durmaz ve kursiyerler katıldı. 22 gün süren 4. kursun sonunda İzmir, Mersin, Isparta ve Aydın olmak üzere kursa katılan 15 kursiyer sertifika aldı. “Ameliyathanelerdeki yardımcı hemşireler profesyonelleşecek” Sertifika törenine gelenlere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Nazilli Devlet Hastanesi 4. Ameliyathane Sertifikasyon Programı Sorumlusu Zekiye Küçüktaşçı, "2 Ekim 2017 tarihinde başladığımız programa, 9 kursiyer Aydın ilinden, 6 kursiyer de İzmir, Mersin ve Isparta illerinden olmak üzere, toplam 15 kursiyer katılmıştır. 12 gün teorik, 10 gün uygulamalı olan eğitimimiz toplam 22 iş günü sürmüştür. Bu eğitimin amacı ameliyathane hemşirelerinin görevlerini etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesine katkı sağlayacak bilgi, beceri ve tutum kazandırmaktır. Öncelikli hedeflerimiz içinde Aydın ilinde tek kaliteli, nitelikli ve güvenilir bir eğitim merkezi olmak, sahip olduğumuz profesyonel bilgi ile ameliyathane hemşireliğinin gelişimine katkı sağlamak ve neyi neden yaptığının bilincinde olan sağlık profesyonellerinin kurumumuzda sayısını artırmak olduğunu biliyor ve bu hedeflerimize bir adım daha yaklaştığımızı düşünüyorum" dedi. Başhekim Çalışkan’dan teşekkür Bu programla bilgilerin tazelendiğini ve bilgi alışverişinde bulunulduğunu belirten Nazilli Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekim Opr. Dr. Şafak Çalışkan ise, “Bugün 4.'sünü düzenlediğimiz Ameliyathane Hemşireliği Sertifikasyon Programı'nı tamamlamış bulunuyoruz. Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelen toplamda 60 kursiyerimiz hastanemizde eğitim gördü. Kursiyerlerimiz hem geldikleri yerlerdeki bilgileri bizlere aktardı hem de buradaki bilgilerimizi tazeledik. Bilgi alışverişinde bulunduk. Hep birlikte yeni şeyler öğrendik. Bu eğitimde emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Tüm sertifika alan arkadaşlarımızı kutluyorum. Eğitim veren arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Kokteyl verildi Konuşmaların ardından sertifika almaya hak kazanan 15 kursiyere sertifikaları Hastane Yöneticisi ve Başhekimi Opr. Dr. Şafak Çalışkan, Başhekim Yardımcısı Dr. Ferah Arslan, Hastane Müdür Yardımcısı Erol Boyacı, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Aysel Sucu ve Hastane Müdür Yardımcısı Leyla Sevindi Durmaz tarafından verildi. Sertifika töreninin ardından verilen kokteylde kursiyerler öğrendiklerini hastane yöneticileri ile paylaştı.
Nazilli Devlet Hastanesi’nin açmış olduğu ‘Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı’na katılan kursiyerler sertifikalarını aldı.

AYDIN- Hastane yönetimi tarafından dördüncü defa düzenlenen kurslara katılan 60 kursiyer kursları başarı ile tamamladı.

Nazilli Devlet Hastanesi toplantı salonunda, hastane tarafından dördüncüsü düzenlenen Ameliyathane Hemşireliği Sertifikasyon Programı’na katılan ve başarılı olan kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı. Törene, Hastane Yöneticisi ve Başhekimi Opr. Uzm. Dr. Şafak Çalışkan, Başhekim Yardımcısı Dr. Ferah Arslan, Hastane Müdür Yardımcısı Erol Boyacı, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Aysel Sucu ve Hastane Müdür Yardımcısı Leyla Sevindi Durmaz ve kursiyerler katıldı. 22 gün süren 4. kursun sonunda İzmir, Mersin, Isparta ve Aydın olmak üzere kursa katılan 15 kursiyer sertifika aldı.

“Ameliyathanelerdeki yardımcı hemşireler profesyonelleşecek”

Sertifika törenine gelenlere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Nazilli Devlet Hastanesi 4. Ameliyathane Sertifikasyon Programı Sorumlusu Zekiye Küçüktaşçı, "2 Ekim 2017 tarihinde başladığımız programa, 9 kursiyer Aydın ilinden, 6 kursiyer de İzmir, Mersin ve Isparta illerinden olmak üzere, toplam 15 kursiyer katılmıştır. 12 gün teorik, 10 gün uygulamalı olan eğitimimiz toplam 22 iş günü sürmüştür. Bu eğitimin amacı ameliyathane hemşirelerinin görevlerini etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesine katkı sağlayacak bilgi, beceri ve tutum kazandırmaktır. Öncelikli hedeflerimiz içinde Aydın ilinde tek kaliteli, nitelikli ve güvenilir bir eğitim merkezi olmak, sahip olduğumuz profesyonel bilgi ile ameliyathane hemşireliğinin gelişimine katkı sağlamak ve neyi neden yaptığının bilincinde olan sağlık profesyonellerinin kurumumuzda sayısını artırmak olduğunu biliyor ve bu hedeflerimize bir adım daha yaklaştığımızı düşünüyorum" dedi.

Başhekim Çalışkan’dan teşekkür

Bu programla bilgilerin tazelendiğini ve bilgi alışverişinde bulunulduğunu belirten Nazilli Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekim Opr. Dr. Şafak Çalışkan ise, “Bugün 4.'sünü düzenlediğimiz Ameliyathane Hemşireliği Sertifikasyon Programı'nı tamamlamış bulunuyoruz. Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelen toplamda 60 kursiyerimiz hastanemizde eğitim gördü. Kursiyerlerimiz hem geldikleri yerlerdeki bilgileri bizlere aktardı hem de buradaki bilgilerimizi tazeledik. Bilgi alışverişinde bulunduk. Hep birlikte yeni şeyler öğrendik. Bu eğitimde emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Tüm sertifika alan arkadaşlarımızı kutluyorum. Eğitim veren arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kokteyl verildi

Konuşmaların ardından sertifika almaya hak kazanan 15 kursiyere sertifikaları Hastane Yöneticisi ve Başhekimi Opr. Dr. Şafak Çalışkan, Başhekim Yardımcısı Dr. Ferah Arslan, Hastane Müdür Yardımcısı Erol Boyacı, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Aysel Sucu ve Hastane Müdür Yardımcısı Leyla Sevindi Durmaz tarafından verildi. Sertifika töreninin ardından verilen kokteylde kursiyerler öğrendiklerini hastane yöneticileri ile paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.