Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Amcasını pompalı tüfekle öldürdü

ASAYİŞ 14.02.2019 - 10:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3543+ kez okundu.
 

Amcasını pompalı tüfekle öldürdü

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir şahsın amcasını pompalı tüfekle vurarak öldürdüğü bildirildi.

AYDIN- Alınan bilgiye göre olay, Efeler İlçesi Emirdoğan Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. A. O. İ amcası Mehmet İ.(55) ile mahalle kahvehanesinde tartıştıktan sonra eve gitti. Bir süre sonra elinde pompalı tüfekle kahvehaneye gelen A.O.İ amcası Mehmet İ.'ye ateş etti. Mehmet İ. açılan ateş sonrası ağır yaralandı. Yapılan ihbar sonrasında olay yerine güvenlik güçleri ve 112 Sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri olayda ağır yaralanan Mehmet İ.'yi ambulansla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdı. Hastaneye kaldırılan Mehmet İ. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Amcasını vurduktan sonra olay yerinden kaçan A. O. İ’yi yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Aydın’ın Efeler ilçesinde bir şahsın amcasını pompalı tüfekle vurarak öldürdüğü bildirildi.

AYDIN- Alınan bilgiye göre olay, Efeler İlçesi Emirdoğan Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. A. O. İ amcası Mehmet İ.(55) ile mahalle kahvehanesinde tartıştıktan sonra eve gitti. Bir süre sonra elinde pompalı tüfekle kahvehaneye gelen A.O.İ amcası Mehmet İ.'ye ateş etti. Mehmet İ. açılan ateş sonrası ağır yaralandı. Yapılan ihbar sonrasında olay yerine güvenlik güçleri ve 112 Sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri olayda ağır yaralanan Mehmet İ.'yi ambulansla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdı. Hastaneye kaldırılan Mehmet İ. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Amcasını vurduktan sonra olay yerinden kaçan A. O. İ’yi yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.