Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Amca katil zanlısı yakalandı

ASAYİŞ 14.02.2019 - 11:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2932+ kez okundu.
 

Amca katil zanlısı yakalandı

Aydın’ın Efeler İlçesi Emirdoğan Mahallesi'nde kahvehanede otururken arazi tartışması yüzünden tartıştığı amcasını tüfekle vurarak öldüren zanlının, saklandığı evde jandarmanın düzenlediği operasyonla yakalandığı bildirildi.

AYDIN- Efeler'e bağlı Emirdoğan Mahallesi'nde bir kahvehanede meydana gelen olayda, arazi anlaşmazlığı yüzünden tartışma yaşayan amca ve yeğen kahvehanede bulunan vatandaşlar tarafından ayrıldı. Daha sonra kahvenin karşısında bulunan evine giderek evden aldığı pompalı tüfekle geri dönen O. A. İ. (31), amcası Mehmet İnlidere’ye tüfekle ateş açtıktan sonra kayıplara karıştı. Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Mehmet İnlidere hayatını kaybetti. Amca katili O. A.İ., kaçtıktan bir süre sonra kendisine ait sosyal medya hesabında “Birini vurdum cezaevine gidiyorum. Hakkınızı helal edin” şeklinde paylaşım yaptı. Emirdoğan Mahallesi'nden Umurlu Mahallesi'ne kaçan zanlı, jandarmanın takibi sonucu eski bir evde saklanırken yakalandı. Zanlının jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Aydın’ın Efeler İlçesi Emirdoğan Mahallesi'nde kahvehanede otururken arazi tartışması yüzünden tartıştığı amcasını tüfekle vurarak öldüren zanlının, saklandığı evde jandarmanın düzenlediği operasyonla yakalandığı bildirildi.

AYDIN- Efeler'e bağlı Emirdoğan Mahallesi'nde bir kahvehanede meydana gelen olayda, arazi anlaşmazlığı yüzünden tartışma yaşayan amca ve yeğen kahvehanede bulunan vatandaşlar tarafından ayrıldı. Daha sonra kahvenin karşısında bulunan evine giderek evden aldığı pompalı tüfekle geri dönen O. A. İ. (31), amcası Mehmet İnlidere’ye tüfekle ateş açtıktan sonra kayıplara karıştı. Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Mehmet İnlidere hayatını kaybetti.

Amca katili O. A.İ., kaçtıktan bir süre sonra kendisine ait sosyal medya hesabında “Birini vurdum cezaevine gidiyorum. Hakkınızı helal edin” şeklinde paylaşım yaptı. Emirdoğan Mahallesi'nden Umurlu Mahallesi'ne kaçan zanlı, jandarmanın takibi sonucu eski bir evde saklanırken yakalandı. Zanlının jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.