Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ambulans sürüş teknikleri eğitimi gerçekleştirildi

SİYASET 31.01.2018 - 11:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3957+ kez okundu.
 

Ambulans sürüş teknikleri eğitimi gerçekleştirildi

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü tarafından teorik ve uygulamalı olarak Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları’nda görevli ATT ve AABT’lere yönelik Ambulans Sürüş Teknikleri Eğitimi (ASTE) yapıldı.

AYDIN- Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Modül Eğitimleri kapsamında, Aydın İl Sağlık Müdürlüğü İl Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen, il ve ilçelerde Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarında görev yapan ATT ve AABT’lere ASTE (Ambulans Sürüş Teknikleri Eğitimi) konusunda teorik ve pratik eğitim verildi. İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesindeki eğitmenler tarafından verilen eğitim, teorik ve uygulamalı olarak gerçekleştirildi. Eğitim kapsamında kursiyerlere ilk gün teorik olarak araç mekaniği, araç bakımı ve temizliği, sürüş hazırlıkları, araç güvenlik sistemleri, ambulanslarda hız problemleri, araç kontrolü, geçiş üstünlüğü, virajlar, sollama kuralları, trafikteki özel durumlar, ambulanslarda siren kullanımı, ambulans kazaları konusunda bilgi verildi. Daha sonraki 3 gün ise pratik uygulamalara geçildi. Uygulamalarda t-sokak, günlük bakım, paralel park, şerit değiştirme, akü takviye,  panik fren, kontrollü fren, stepne değiştirme, kaçamak manevra, ileri slalom, kar zinciri konularında eğitim verildi.
Aydın İl Sağlık Müdürlüğü tarafından teorik ve uygulamalı olarak Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları’nda görevli ATT ve AABT’lere yönelik Ambulans Sürüş Teknikleri Eğitimi (ASTE) yapıldı.

AYDIN- Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Modül Eğitimleri kapsamında, Aydın İl Sağlık Müdürlüğü İl Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen, il ve ilçelerde Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarında görev yapan ATT ve AABT’lere ASTE (Ambulans Sürüş Teknikleri Eğitimi) konusunda teorik ve pratik eğitim verildi.

İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesindeki eğitmenler tarafından verilen eğitim, teorik ve uygulamalı olarak gerçekleştirildi. Eğitim kapsamında kursiyerlere ilk gün teorik olarak araç mekaniği, araç bakımı ve temizliği, sürüş hazırlıkları, araç güvenlik sistemleri, ambulanslarda hız problemleri, araç kontrolü, geçiş üstünlüğü, virajlar, sollama kuralları, trafikteki özel durumlar, ambulanslarda siren kullanımı, ambulans kazaları konusunda bilgi verildi. Daha sonraki 3 gün ise pratik uygulamalara geçildi. Uygulamalarda t-sokak, günlük bakım, paralel park, şerit değiştirme, akü takviye,  panik fren, kontrollü fren, stepne değiştirme, kaçamak manevra, ileri slalom, kar zinciri konularında eğitim verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.