Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Amatör Spor Kulüplerine 160 bin TL'lik can suyu

SPOR 11.10.2017 - 13:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2380+ kez okundu.
 

Amatör Spor Kulüplerine 160 bin TL'lik can suyu

ASKF İl Temsilcisi Arıkan, "Efeler Belediyesi bizi yoğun bakımdan çıkarttı" dedi.

AYDIN- Efeler Belediye Meclisinin Eylül ayı toplantısında aldığı karar ile Efeler'de faaliyet gösteren 41 amatör spor kulübüne 160 bin 500 TL'lik nakdi yardım yapıldı. Spor ve sporcunun her zaman yanında olan Efeler Belediyesi amatör spor kulüplerine destek vermeye devam ediyor. Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen tören ile Efeler Belediyesi amatör spor kulüplerine 160 bin TL yardımda bulundu. Törene Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Aydın İl Temsilcisi Hasip Arıkan, Futbol İl Temsilcisi Hakan Açıkgöz ve amatör spor kulüplerinin başkanları ile yöneticileri katıldı. Amatör spor kulüpleri için belediye tarafından verilen desteğin çok önemli olduğunu dile getirerek konuşmasına başlayan ASKF Başkanı Hasip Arıkan, "Kulüplerimiz bugün en önemli günlerinden birini yaşıyor. Kulüp başkanlarımız ve yöneticiler hiç bir karşılık beklemeden bir sevda uğruna tüm zamanını, sosyal hayatını ve bazen de cebindeki tüm parasını kulübü için harcıyor. Kulüplerimiz kendilerine emanet edilen her yaş gurubundaki kız ve erkek sporcuların donanımlı ve gelişmiş antrenörler tarafından ruhsal ve fiziksel gelişimlerinin yanı sıra çevreye duyarlı, insanlara saygılı ve kötü alışkanlarından uzaklaşmış birer birey olarak topluma kazandırılmaktadır. Kulüplerimiz her sezon olduğu gibi bu sezon başında da çeşitli giderleri çevresinden karşılayarak stres dolu günler yaşadı, yaşıyor. Efeler Belediyesi'nin yaptığı bu yardım adeta ilaç gibi gelmiş, bizleri yoğun bakımdan çıkartarak normal hayata döndürmüştür. Spor adına makul ve mantıklı her türlü talebimiz belediye imkanları tarafından karşılık bulmaktadır. Efeler Belediyesi'ne vermiş olduğu bu önemli destekten dolayı teşekkür ediyor, başkanımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz" dedi. Efeler Belediyesi olarak amatör spora desteklerinin süreceğini kaydeden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Belediyeler olarak bizlerin, bütçeleri ile sınırlı olmak üzere amatör spor kulüplerimize yardım yapma yetkisi ve sorumluluğu var. Biz bu sorumluluğun gereği olarak kulüplerimize malzemeden nakdi yardıma kadar bugüne dek destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. ASKF'de kulüplerin ihtiyaçlarına göre verdiğimiz desteğin dağıtımını gerçekleştirdiler. Spor demek centilmenlik, saygı, ahlak ve kardeşlik demektir. Bu değerleri yeni yetişen gençlerimizde de geliştirmek ve onları kötülüklerden uzaklaştırmanın bir aracı olarak sporu görmüş olmalarından dolayı amatör spor kulüplerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu. Konuşmaların ardından ASKF Başkanı Hasip Arıkan, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'a, "Aydın Amatör Sporuna vermiş olduğunuz maddi ve manevi destekler ile tesisleşme konusundaki çabalarınız için teşekkür ederim" yazılı bir plaket takdim ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.
ASKF İl Temsilcisi Arıkan, "Efeler Belediyesi bizi yoğun bakımdan çıkarttı" dedi.

AYDIN- Efeler Belediye Meclisinin Eylül ayı toplantısında aldığı karar ile Efeler'de faaliyet gösteren 41 amatör spor kulübüne 160 bin 500 TL'lik nakdi yardım yapıldı.

Spor ve sporcunun her zaman yanında olan Efeler Belediyesi amatör spor kulüplerine destek vermeye devam ediyor. Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen tören ile Efeler Belediyesi amatör spor kulüplerine 160 bin TL yardımda bulundu. Törene Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Aydın İl Temsilcisi Hasip Arıkan, Futbol İl Temsilcisi Hakan Açıkgöz ve amatör spor kulüplerinin başkanları ile yöneticileri katıldı.

Amatör spor kulüpleri için belediye tarafından verilen desteğin çok önemli olduğunu dile getirerek konuşmasına başlayan ASKF Başkanı Hasip Arıkan, "Kulüplerimiz bugün en önemli günlerinden birini yaşıyor. Kulüp başkanlarımız ve yöneticiler hiç bir karşılık beklemeden bir sevda uğruna tüm zamanını, sosyal hayatını ve bazen de cebindeki tüm parasını kulübü için harcıyor. Kulüplerimiz kendilerine emanet edilen her yaş gurubundaki kız ve erkek sporcuların donanımlı ve gelişmiş antrenörler tarafından ruhsal ve fiziksel gelişimlerinin yanı sıra çevreye duyarlı, insanlara saygılı ve kötü alışkanlarından uzaklaşmış birer birey olarak topluma kazandırılmaktadır. Kulüplerimiz her sezon olduğu gibi bu sezon başında da çeşitli giderleri çevresinden karşılayarak stres dolu günler yaşadı, yaşıyor. Efeler Belediyesi'nin yaptığı bu yardım adeta ilaç gibi gelmiş, bizleri yoğun bakımdan çıkartarak normal hayata döndürmüştür. Spor adına makul ve mantıklı her türlü talebimiz belediye imkanları tarafından karşılık bulmaktadır. Efeler Belediyesi'ne vermiş olduğu bu önemli destekten dolayı teşekkür ediyor, başkanımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz" dedi.

Efeler Belediyesi olarak amatör spora desteklerinin süreceğini kaydeden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Belediyeler olarak bizlerin, bütçeleri ile sınırlı olmak üzere amatör spor kulüplerimize yardım yapma yetkisi ve sorumluluğu var. Biz bu sorumluluğun gereği olarak kulüplerimize malzemeden nakdi yardıma kadar bugüne dek destek olduk, olmaya da devam edeceğiz.

ASKF'de kulüplerin ihtiyaçlarına göre verdiğimiz desteğin dağıtımını gerçekleştirdiler. Spor demek centilmenlik, saygı, ahlak ve kardeşlik demektir. Bu değerleri yeni yetişen gençlerimizde de geliştirmek ve onları kötülüklerden uzaklaştırmanın bir aracı olarak sporu görmüş olmalarından dolayı amatör spor kulüplerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından ASKF Başkanı Hasip Arıkan, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'a, "Aydın Amatör Sporuna vermiş olduğunuz maddi ve manevi destekler ile tesisleşme konusundaki çabalarınız için teşekkür ederim" yazılı bir plaket takdim ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.