Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Altyapı Akademi Ligi seçmeleri başladı

SPOR 08.07.2017 - 17:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4135+ kez okundu.
 

Altyapı Akademi Ligi seçmeleri başladı

Nazilli Belediyespor’da 2017-2018 Sezonu hazırlıklarına devam eden altyapıda çalışmalar aralıksız sürüyor.

AYDIN- 3 gün sürecek olan altyapı akademi ligi yaş grupları için oyuncu seçmelerinin 1999 ve 2004 yılları arasında doğmuş oyuncular arasında gerçekleştirildiği belirtildi. Nazilli Belediyespor’un Pınarbaşı Mahallesi’nde bulunan Aydın Toscalı Futbol Sahasında gerçekleştirilen oyuncu seçmelerinin 3 gün boyunca süreceği kaydedildi. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği seçmelerin ilk gününde Türkiye’nin değişik il ve ilçelerinden gelen genç futbolcular hünerlerini sergilediler. Futbol Altyapı Teknik Heyeti tarafından değerlendirilmeye tabi tutulan genç futbolcular arasından seçilecek oyuncular Nazilli Belediyespor’un altyapı takımlarında görev alacaklar.
Nazilli Belediyespor’da 2017-2018 Sezonu hazırlıklarına devam eden altyapıda çalışmalar aralıksız sürüyor.

AYDIN- 3 gün sürecek olan altyapı akademi ligi yaş grupları için oyuncu seçmelerinin 1999 ve 2004 yılları arasında doğmuş oyuncular arasında gerçekleştirildiği belirtildi. Nazilli Belediyespor’un Pınarbaşı Mahallesi’nde bulunan Aydın Toscalı Futbol Sahasında gerçekleştirilen oyuncu seçmelerinin 3 gün boyunca süreceği kaydedildi.

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği seçmelerin ilk gününde Türkiye’nin değişik il ve ilçelerinden gelen genç futbolcular hünerlerini sergilediler. Futbol Altyapı Teknik Heyeti tarafından değerlendirilmeye tabi tutulan genç futbolcular arasından seçilecek oyuncular Nazilli Belediyespor’un altyapı takımlarında görev alacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.