Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Altıntaş: İlahi Posacı diye seslendi

SİYASET 24.11.2020 - 14:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1912+ kez okundu.
 

Altıntaş: İlahi Posacı diye seslendi

Aydın Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Barış Altıntaş yaptığı basın açıklamasında Ak Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı'yı ilahi Posacı diye seslendi.

AYDIN - Altıntaş açıklamasında sözlerini şöyle sürdürdü: "Değerli, Aydınlılar, AKP Aydın milletvekili Posacı, geçtiğimiz gün beyanat veriyor. Adam milletvekili olunca ister istemez kulak kabartıyor, ne demiş acaba diyorsun. Şehir hastanesi Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 yıl bekletilmiş. İlahi Posacı, biz seninle Büyükşehir’de meclis üyeliği yapmadık mı? Bu hastanenin planlarını ta 5 yıl önce Büyükşehir onaylamadı mı? 5000’i, 1000’i peş peşe birkaç ayda onaylamadık mı? Kasım 2015 meclisinde hayırlı olsun Aydın’a demedik mi? Bak 5 yıldır sizin keyfinizi bekliyor bu inşaat. Daha temelini atmaya uğraşıyorsunuz. 5 yıl önce becerip başlayabilseydiniz, Aydın halkı belki pandemide böyle hastane tedavi zorluğu da yaşamayacaktı. Bakın devlet hastanesinin bir bölümü çürük olduğundan boşaltıldı. Tepemize yıkılmasını mı beklediniz acaba merak ediyorum? Yani Sayın Posacı neresini tutayım, neresini düzelteyim… Barajları siz yapıyormuşsunuz, yahu elli kere izah ettik, Büyükşehir ASKİ bunun parasını size hem de güncellenen değerleriyle, kuruşu kuruşuna ödüyor, neresini siz yapıyorsunuz? Madem öyle almayın parasını kardeşim. Kusura bakmayın ama sadece tıngırdıyorsunuz. Bence siz bir açıklama daha yaparsanız geçen yıl söz verdiğiniz 160 çürük okuldan kaçını güçlendirdiniz bunu açıklayın. Ya da hazır okullar yeniden kapanmışken kaçını güçlendiriyorsunuz? Onların da çocuklarımızın başına yıkılmasını beklemiyorsunuzdur umarım…"
Aydın Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Barış Altıntaş yaptığı basın açıklamasında Ak Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı'yı ilahi Posacı diye seslendi.

AYDIN - Altıntaş açıklamasında sözlerini şöyle sürdürdü:

"Değerli, Aydınlılar,

AKP Aydın milletvekili Posacı, geçtiğimiz gün beyanat veriyor. Adam milletvekili olunca ister istemez kulak kabartıyor, ne demiş acaba diyorsun.

Şehir hastanesi Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 yıl bekletilmiş. İlahi Posacı, biz seninle Büyükşehir’de meclis üyeliği yapmadık mı? Bu hastanenin planlarını ta 5 yıl önce Büyükşehir onaylamadı mı? 5000’i, 1000’i peş peşe birkaç ayda onaylamadık mı? Kasım 2015 meclisinde hayırlı olsun Aydın’a demedik mi? Bak 5 yıldır sizin keyfinizi bekliyor bu inşaat. Daha temelini atmaya uğraşıyorsunuz. 5 yıl önce becerip başlayabilseydiniz, Aydın halkı belki pandemide böyle hastane tedavi zorluğu da yaşamayacaktı. Bakın devlet hastanesinin bir bölümü çürük olduğundan boşaltıldı. Tepemize yıkılmasını mı beklediniz acaba merak ediyorum? Yani Sayın Posacı neresini tutayım, neresini düzelteyim…

Barajları siz yapıyormuşsunuz, yahu elli kere izah ettik, Büyükşehir ASKİ bunun parasını size hem de güncellenen değerleriyle, kuruşu kuruşuna ödüyor, neresini siz yapıyorsunuz? Madem öyle almayın parasını kardeşim. Kusura bakmayın ama sadece tıngırdıyorsunuz.

Bence siz bir açıklama daha yaparsanız geçen yıl söz verdiğiniz 160 çürük okuldan kaçını güçlendirdiniz bunu açıklayın. Ya da hazır okullar yeniden kapanmışken kaçını güçlendiriyorsunuz? Onların da çocuklarımızın başına yıkılmasını beklemiyorsunuzdur umarım…"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.