Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Altıntaş: İki kere düşün bir kere konuş

SİYASET 12.10.2018 - 14:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2683+ kez okundu.
 

Altıntaş: İki kere düşün bir kere konuş

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen’in, Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik eleştirilerine yanıt veren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler İlçe Başkanı Barış Altıntaş, “İki kere düşün, bir kere konuş” dedi.

AYDIN- Başkan Altıntaş, yaptığı yazılı açıklamada, “AKP il başkanı Ömer Özmen kardeşim, milletin yüzüne bakmaya yüzünüz yokken, gözünün içine baka baka nasıl böyle asılsız demeçler veriyorsun anlam veremiyorum. Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar 1 milyar 425 milyon liralık yatırım yaptık. 2500 kilometre yol, ASKİ olarak da 2150 kilometre hat çalışması yaptık ve yapmaya devam ediyoruz” diye konuştu. AK Parti iktidarlarının 7 kilometrelik çevre yolunu 15 yılda yaptığını ifade eden CHP Efeler İlçe Başkanı Barış Altıntaş, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Oysaki siz, 7 kilometrelik çevre yolunu 15 yılda anca yaptınız. Biz 17 ilçede 26 kültür merkezi ve onca hizmet binası açarken, siz, daha Muğla yolu üzerindeki avuç içi kadar 112 Acili 8 yıldır yapamadınız. Büyükşehir Belediyesi olmadan evvel İl Özel İdaresi zamanında 58 köye haftada bir ya da iki defa, ya da hiç su verilemezken, bugün susuz hiç yer kalmadı. Yine İl Özel İdaresi’nin uğramadığı yerlerin yolları yapıldı. Şimdi gel millete soralım. Halkın içine çıkalım diyeceğim ama yaşattığınız bu hayat pahalılığı ve enflasyonla nasıl çıkacaksınız? Son 3 ayda elektrik ve doğalgaza yüzde 50 zam yapılmışken, halkın karşısına çıkıp da çiftçinin, sanayicinin, emeklinin, esnafın yüzüne nasıl bakacaksınız? Bundan sonra halkın yüzüne bakmaya yüzünüz yokken, gözünün içine baka baka yalan söylemeyi bırakın. Ne demiş atalarımız İki kere düşün bir kere konuş.”
AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen’in, Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik eleştirilerine yanıt veren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler İlçe Başkanı Barış Altıntaş, “İki kere düşün, bir kere konuş” dedi.

AYDIN- Başkan Altıntaş, yaptığı yazılı açıklamada, “AKP il başkanı Ömer Özmen kardeşim, milletin yüzüne bakmaya yüzünüz yokken, gözünün içine baka baka nasıl böyle asılsız demeçler veriyorsun anlam veremiyorum. Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar 1 milyar 425 milyon liralık yatırım yaptık. 2500 kilometre yol, ASKİ olarak da 2150 kilometre hat çalışması yaptık ve yapmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

AK Parti iktidarlarının 7 kilometrelik çevre yolunu 15 yılda yaptığını ifade eden CHP Efeler İlçe Başkanı Barış Altıntaş, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Oysaki siz, 7 kilometrelik çevre yolunu 15 yılda anca yaptınız. Biz 17 ilçede 26 kültür merkezi ve onca hizmet binası açarken, siz, daha Muğla yolu üzerindeki avuç içi kadar 112 Acili 8 yıldır yapamadınız. Büyükşehir Belediyesi olmadan evvel İl Özel İdaresi zamanında 58 köye haftada bir ya da iki defa, ya da hiç su verilemezken, bugün susuz hiç yer kalmadı. Yine İl Özel İdaresi’nin uğramadığı yerlerin yolları yapıldı.

Şimdi gel millete soralım. Halkın içine çıkalım diyeceğim ama yaşattığınız bu hayat pahalılığı ve enflasyonla nasıl çıkacaksınız? Son 3 ayda elektrik ve doğalgaza yüzde 50 zam yapılmışken, halkın karşısına çıkıp da çiftçinin, sanayicinin, emeklinin, esnafın yüzüne nasıl bakacaksınız? Bundan sonra halkın yüzüne bakmaya yüzünüz yokken, gözünün içine baka baka yalan söylemeyi bırakın. Ne demiş atalarımız İki kere düşün bir kere konuş.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.