Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Altınkum’da adım atacak yer bırakmadı

TURİZM 06.07.2018 - 18:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3281+ kez okundu.
 

Altınkum’da adım atacak yer bırakmadı

Aydın’ın Didim ilçesinde, sıcak havayla birlikte dünyaca ünlü Altınkum Plajı’nda atım atacak yer kalmadı.

AYDIN- Didim’de Temmuz ayın ilk haftasın da hava sıcaklığının 40, deniz suyu sıcaklığın da 26 dereceye kadar yükselmesiyle Altınkum Plajı ile Üçüncü Koy’u tercih eden vatandaşlar ve turistler güneşin ve denizin tadını çıkarıyor.  Ege Bölgesi’nin önemli turizm merkezleri arasında yer alan ve özellikle Altınkum Plajı ile tanınan Didim, Temmuz ayı başında yerli ve yabancı turistlerden yoğun ilgi görüyor. Didim’de yaşayan turizmci Cengiz Taşkın, yıllardır sahilde esnaflık yaptığını belirterek, ilçeye akın eden turistlerin çoğunlukla İngiliz, sırasıyla Alman ve Rusların ağırlıklı olduğunu ifade etti. İlçede turizm sezonun 4-5 aylık kadar kısa sürdüğü, bunun da deniz, kum ve güneşle sınırlı olduğunu ifade eden vatandaşlar, turizm sezonun uzatılması için otoriterlerin alternatif turizm çeşitliliğine gidilerek yeni projelerin üretilmesi ve turizm sezonun 7-8 ya kadar uzatılmasını arzu ettiklerini ifade ettiler.
Aydın’ın Didim ilçesinde, sıcak havayla birlikte dünyaca ünlü Altınkum Plajı’nda atım atacak yer kalmadı.

AYDIN- Didim’de Temmuz ayın ilk haftasın da hava sıcaklığının 40, deniz suyu sıcaklığın da 26 dereceye kadar yükselmesiyle Altınkum Plajı ile Üçüncü Koy’u tercih eden vatandaşlar ve turistler güneşin ve denizin tadını çıkarıyor.  Ege Bölgesi’nin önemli turizm merkezleri arasında yer alan ve özellikle Altınkum Plajı ile tanınan Didim, Temmuz ayı başında yerli ve yabancı turistlerden yoğun ilgi görüyor.

Didim’de yaşayan turizmci Cengiz Taşkın, yıllardır sahilde esnaflık yaptığını belirterek, ilçeye akın eden turistlerin çoğunlukla İngiliz, sırasıyla Alman ve Rusların ağırlıklı olduğunu ifade etti.

İlçede turizm sezonun 4-5 aylık kadar kısa sürdüğü, bunun da deniz, kum ve güneşle sınırlı olduğunu ifade eden vatandaşlar, turizm sezonun uzatılması için otoriterlerin alternatif turizm çeşitliliğine gidilerek yeni projelerin üretilmesi ve turizm sezonun 7-8 ya kadar uzatılmasını arzu ettiklerini ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.