Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Altınkum Yazarlar Festivali yoğun ilgi görüyor

GENEL 03.08.2018 - 16:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4052+ kez okundu.
 

Altınkum Yazarlar Festivali yoğun ilgi görüyor

Aydın’ın Didim ilçesinde, bu yıl 14.'sü düzenlenen Didim Altınkum Yazarlar Festivali yoğun ilgi görüyor.

AYDIN– Didim Belediyesi'nin katkılarıyla Altınkum Yalı Caddesi üzerinde düzenlenen ve Organizatör Hayri Kandemir’in gerçekleştirdiği festivalde, bu yıl 40 yazarın katılacağını belirten Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Didim’de sanat ve kültürel etkinlikleri arasında yerini sağlamlaştıran Didim Altınkum Yazarlar Festivali'nin bu yıl da dolu dolu geçeceğini belirterek, 1 Ağustos'ta başlayıp 15 Ağustos tarihine kadar sürecek olan “Didim Altınkum Yazarlar Festivali” etkinlikleri kapsamında yazarlar okurları ile buluşacağını belirtti. Yerli yazar ve şairlerin katılımıyla gerçekleşen festivalde her gün 3 yazar okuyucuları ile buluşurken konu ile ilgili bir açıklama yapan yazar Merdan Yanardağ, Didim’de yazar ağırlıklı bir festivalin düzenlenmesini önemli bulduklarını ve festivalde yer almaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Didim de hem yerli halkın hem de ilçeye gelen yerli turistlerin ciddi derecede bir kitap dostu olduğunu gördüm. Kitabın bir toplumsal tabanı var ve buda mutluluk vericidir. Kitap okumak uygar toplumlara özgü bir tutumdur. Bu gün okuyucularımla buluşma imkanı buldum. Ben Türkiye’de bu tür festivallerin okuma alışkanlığına hizmet edeceğini düşünüyorum. Bu organizasyonu düzenleyeni kutluyor ve burada bulunmaktan mutluluk duyuyorum” diye konuştu. Didim de bu yıl 14.’sü düzenlenen festival kapsamında Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, Prof. Dr. Canan Karatay ve Ayşe Kulin gibi birçok isim festival boyunca yerini alacağı kaydedildi.
Aydın’ın Didim ilçesinde, bu yıl 14.'sü düzenlenen Didim Altınkum Yazarlar Festivali yoğun ilgi görüyor.

AYDIN– Didim Belediyesi'nin katkılarıyla Altınkum Yalı Caddesi üzerinde düzenlenen ve Organizatör Hayri Kandemir’in gerçekleştirdiği festivalde, bu yıl 40 yazarın katılacağını belirten Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Didim’de sanat ve kültürel etkinlikleri arasında yerini sağlamlaştıran Didim Altınkum Yazarlar Festivali'nin bu yıl da dolu dolu geçeceğini belirterek, 1 Ağustos'ta başlayıp 15 Ağustos tarihine kadar sürecek olan “Didim Altınkum Yazarlar Festivali” etkinlikleri kapsamında yazarlar okurları ile buluşacağını belirtti.

Yerli yazar ve şairlerin katılımıyla gerçekleşen festivalde her gün 3 yazar okuyucuları ile buluşurken konu ile ilgili bir açıklama yapan yazar Merdan Yanardağ, Didim’de yazar ağırlıklı bir festivalin düzenlenmesini önemli bulduklarını ve festivalde yer almaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Didim de hem yerli halkın hem de ilçeye gelen yerli turistlerin ciddi derecede bir kitap dostu olduğunu gördüm. Kitabın bir toplumsal tabanı var ve buda mutluluk vericidir. Kitap okumak uygar toplumlara özgü bir tutumdur. Bu gün okuyucularımla buluşma imkanı buldum. Ben Türkiye’de bu tür festivallerin okuma alışkanlığına hizmet edeceğini düşünüyorum. Bu organizasyonu düzenleyeni kutluyor ve burada bulunmaktan mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

Didim de bu yıl 14.’sü düzenlenen festival kapsamında Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, Prof. Dr. Canan Karatay ve Ayşe Kulin gibi birçok isim festival boyunca yerini alacağı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.