Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Altınkum Plaj Festivali başlıyor

GENEL 21.08.2017 - 15:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2832+ kez okundu.
 

Altınkum Plaj Festivali başlıyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 23-25 Ağustos tarihlerinde Didim’de “Altınkum Plaj Festivali” düzenliyor.

AYDIN- Festivalin gündüz bölümünde, saat: 10.00 ile 20.00 arasında çeşitli etkinlikler, birbirinden eğlenceli yarışmalar ve renkli gösteriler, Aydın Büyükşehir Belediyesi Belgesel Film Gösterimi, ödüllü kumdan heykel yapma, halat çekme, ödüllü çuval, karaoke, sandalye oturma yarışmaları ile Zumba gösterisi, Hint Dansı, alan oyunları festivale renk katacak. Plajın farklı noktalarına şişme oyun grupları (canlı langırt, rodeo, büyük kaydırak, su üstü oyun parkı) da kurularak eğlenceli dakikalar yaşanacak, ayrıca 25 Ağustos Cuma günü Kum Heykel açılışı de yapılacak. DİDİM KONSERE DOYACAK Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek Altınkum Plaj Festivali’nin akşam bölümünde ise, vatandaşlar konsere doyacak. Gün boyu eğlenceli vakit geçiren Aydınlılar, festivalin akşam bölümlerinde ise eğlence ve coşkunun doruğuna ulaşacak. ÇERÇİOĞLU, VATANDAŞLARI FESTİVALE DAVET ETTİ “Altınkum Plaj Festivali”nin akşam programı ise şu şekilde: 23 Ağustos Çarşamba, saat: 20.30 Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Konseri, saat: 21.30 Baba Rock Grubu Gösterisi, saat: 23.00 Yüksek Sadakat Konseri. 24 Ağustos Perşembe saat: 20.30 Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Konseri, saat: 21.30 Nayna Karadeniz Rock Grubu Konseri, saat: 23.00’de Gripin konseri, 25 Ağustos Cuma günü ise saat: 20.30 Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Konseri, saat: 21.30 Göksel Doğançay Konseri, saat 23.00’de Otilia konseri. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ücretsiz olarak gerçekleştirilecek ve üç gün sürecek olan Altınkum Plaj Festivali”ne tüm vatandaşları davet etti.
Aydın Büyükşehir Belediyesi, 23-25 Ağustos tarihlerinde Didim’de “Altınkum Plaj Festivali” düzenliyor.

AYDIN- Festivalin gündüz bölümünde, saat: 10.00 ile 20.00 arasında çeşitli etkinlikler, birbirinden eğlenceli yarışmalar ve renkli gösteriler, Aydın Büyükşehir Belediyesi Belgesel Film Gösterimi, ödüllü kumdan heykel yapma, halat çekme, ödüllü çuval, karaoke, sandalye oturma yarışmaları ile Zumba gösterisi, Hint Dansı, alan oyunları festivale renk katacak. Plajın farklı noktalarına şişme oyun grupları (canlı langırt, rodeo, büyük kaydırak, su üstü oyun parkı) da kurularak eğlenceli dakikalar yaşanacak, ayrıca 25 Ağustos Cuma günü Kum Heykel açılışı de yapılacak.

DİDİM KONSERE DOYACAK

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek Altınkum Plaj Festivali’nin akşam bölümünde ise, vatandaşlar konsere doyacak. Gün boyu eğlenceli vakit geçiren Aydınlılar, festivalin akşam bölümlerinde ise eğlence ve coşkunun doruğuna ulaşacak.

ÇERÇİOĞLU, VATANDAŞLARI FESTİVALE DAVET ETTİ

“Altınkum Plaj Festivali”nin akşam programı ise şu şekilde:

23 Ağustos Çarşamba, saat: 20.30 Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Konseri, saat: 21.30 Baba Rock Grubu Gösterisi, saat: 23.00 Yüksek Sadakat Konseri. 24 Ağustos Perşembe saat: 20.30 Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Konseri, saat: 21.30 Nayna Karadeniz Rock Grubu Konseri, saat: 23.00’de Gripin konseri, 25 Ağustos Cuma günü ise saat: 20.30 Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Konseri, saat: 21.30 Göksel Doğançay Konseri, saat 23.00’de Otilia konseri. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ücretsiz olarak gerçekleştirilecek ve üç gün sürecek olan Altınkum Plaj Festivali”ne tüm vatandaşları davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.