Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Altınkum istedi, Özlem Çerçioğlu yapıyor

GÜNCEL 08.01.2019 - 09:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3388+ kez okundu.
 

Altınkum istedi, Özlem Çerçioğlu yapıyor

İl genelinde altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ettiği belirtilen ASKİ Ekipleri’nin Didim Altınkum’da kanalizasyon hat çalışması gerçekleştirmekte olduğu bildirildi.

AYDIN- ASKİ’den edinilen bilgiye göre, Didim İlçesi’nde kanalizasyon sorunlarını tamamen ortadan kaldırmak için geniş kapsamlı bir çalışma yürüten ekipler Akbük’ün yanı sıra Altınkum Mahallesi’nde de halkın talebi üzerine çalışma başlattı. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ndan talepte bulunan Altınkum sakinlerinin, bu talebine vakit kaybetmeden cevap verilerek kanalizasyon çalışmaları başlatıldı. Çalışmalar çerçevesinde fosseptik kullanan mevkiler yapılan hat çalışmaları ile kanalizasyon altyapısına kavuşuyor. Öte yandan Efeler Mahallesi’nde yer alan Kocakuyu Caddesi’nde meydana gelen kanalizasyon arızasına vakit kaybetmeden müdahale eden ekipler sorunu çözdü. BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR Çalışmaları izleyen vatandaşlar Didim’de Akbük kanalizasyonu, ilçe geneli kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu çalışmaları başta olmak üzere tüm alt ve üst yapı hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.
İl genelinde altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ettiği belirtilen ASKİ Ekipleri’nin Didim Altınkum’da kanalizasyon hat çalışması gerçekleştirmekte olduğu bildirildi.

AYDIN- ASKİ’den edinilen bilgiye göre, Didim İlçesi’nde kanalizasyon sorunlarını tamamen ortadan kaldırmak için geniş kapsamlı bir çalışma yürüten ekipler Akbük’ün yanı sıra Altınkum Mahallesi’nde de halkın talebi üzerine çalışma başlattı. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ndan talepte bulunan Altınkum sakinlerinin, bu talebine vakit kaybetmeden cevap verilerek kanalizasyon çalışmaları başlatıldı.

Çalışmalar çerçevesinde fosseptik kullanan mevkiler yapılan hat çalışmaları ile kanalizasyon altyapısına kavuşuyor. Öte yandan Efeler Mahallesi’nde yer alan Kocakuyu Caddesi’nde meydana gelen kanalizasyon arızasına vakit kaybetmeden müdahale eden ekipler sorunu çözdü.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Çalışmaları izleyen vatandaşlar Didim’de Akbük kanalizasyonu, ilçe geneli kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu çalışmaları başta olmak üzere tüm alt ve üst yapı hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.