Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Altınkum’da emanet kasalar hizmette

RESMİ İLAN 09.07.2016 - 14:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 58995+ kez okundu.
 

Altınkum’da emanet kasalar hizmette

Didim’de bulunan dünyaca ünlü Altınkum Plajı’na konulan emanet kasalar, vatandaşlar tarafından kullanılmaya başlandı.

Didim Belediyesi tarafından Altınkum Plajı’na emanet kasalar konuldu. Didim Belediye Meclisinin Temmuz ayı Meclis toplantısından görüşülen emanet kasa ihtiyacı kullanıma sunuldu. Günlük kullanım ücreti 5 lira olan emanet kasalar, başta Altınkum Plajı olmak üzere Didim’deki sahillerde kullanılacak. Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, yazın yoğunluktan dolayı plajlarda hırsızlık olaylarının olduğunu belirterek, “Emanet kasa halkın ihtiyacı sonucu ortaya çıktı. Geçmiş yıllarda bu tür talepler gelmişti. Tatilciler yanlarında getirdikleri para veya cep telefonu gibi malzemeleri bırakabilecekleri yer arıyorlar. Bu yüzden emanet kasalar koydurduk. Kasaların başında görevliler var ve kameralarla izlenme sistemi de kuruluyor. Vatandaşların mal güvenliği anlamında böyle bir önlem aldık. Didim Belediye Meclisi’nden aldığımız karar doğrultusunda da emanet kasaların günlük kullanım ücretini KDV dahil 5 lira olarak belirledik. İstedikleri anda bu kasalara koyup gönüllerince tatillerini yapabilecekler. Bu uygulama vatandaşımızdan da olumlu tepkiler aldık” Diye konuştu. Altınkum plajında denize giren tatilciler de uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirip halka yönelik bu tür pratik uygulamalar için teşekkür ettiler.
Didim’de bulunan dünyaca ünlü Altınkum Plajı’na konulan emanet kasalar, vatandaşlar tarafından kullanılmaya başlandı.

Didim Belediyesi tarafından Altınkum Plajı’na emanet kasalar konuldu. Didim Belediye Meclisinin Temmuz ayı Meclis toplantısından görüşülen emanet kasa ihtiyacı kullanıma sunuldu. Günlük kullanım ücreti 5 lira olan emanet kasalar, başta Altınkum Plajı olmak üzere Didim’deki sahillerde kullanılacak.

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, yazın yoğunluktan dolayı plajlarda hırsızlık olaylarının olduğunu belirterek, “Emanet kasa halkın ihtiyacı sonucu ortaya çıktı. Geçmiş yıllarda bu tür talepler gelmişti. Tatilciler yanlarında getirdikleri para veya cep telefonu gibi malzemeleri bırakabilecekleri yer arıyorlar. Bu yüzden emanet kasalar koydurduk. Kasaların başında görevliler var ve kameralarla izlenme sistemi de kuruluyor. Vatandaşların mal güvenliği anlamında böyle bir önlem aldık. Didim Belediye Meclisi’nden aldığımız karar doğrultusunda da emanet kasaların günlük kullanım ücretini KDV dahil 5 lira olarak belirledik. İstedikleri anda bu kasalara koyup gönüllerince tatillerini yapabilecekler. Bu uygulama vatandaşımızdan da olumlu tepkiler aldık” Diye konuştu.

Altınkum plajında denize giren tatilciler de uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirip halka yönelik bu tür pratik uygulamalar için teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.