Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Allah Erdem'i ıslah etsin

SİYASET (AA) - Anadolu Ajansı | 05.01.2015 - 13:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 3431+ kez okundu.
 

Allah Erdem'i ıslah etsin

Cumhuriyet Halk Partisi Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci, Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’in söylemleri ile sosyal belediyeciliğe karşı olduğunu tüm Aydın’ın öğrendiğini kaydetti.

  Cumhuriyet Halk Partisi Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci, Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’in  söylemleri ile sosyal belediyeciliğe karşı olduğunu tüm Aydın’ın öğrendiğini kaydetti. Bayram İnci, “Fakir fukaraya verilen yardımdan rahatsız olduğu yetmezmiş gibi, kandiller de  yapılan hayırlardan bile rahatsız oluyor.” dedi. Mehmet Erdem’in bu şekilde davranma sebebini vatandaşların kendisine sorduğunu ifade eden Bayram İnci, “Mehmet Erdem’in, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal hizmet ve yardımlarından  mutsuz olduğunu herkes biliyor. Zaten hemşehrilerimiz de Mehmet Erdem’in  dedikodu merkezli siyasi tavrını, içi boş yaftalamalarını ciddiye almıyor. Bir Aydın Milletvekili düşünebiliyor musunuz,  fakir fukaraya verilen yardımdan rahatsız olduğu yetmezmiş gibi, kandil günlerinde  yapılan hayırlardan bile rahatsız oluyor. Bu rahatsızlığını da açıkca sosyal paylaşım sitelerinde dile getiriyor. Sayın Erdem’e Allah ıslah etsin demekten başka elimizden bir şey gelmiyor. Sürdüre geldiği dedikodu odaklı siyaset anlayışı ile Aydın’da her geçen gün halktan daha uzaklaşan Mehmet Erdem’in siyasi anlamda Aydın’a verebileceği hiç bir şey yoktur. Bunu vatandaşımızda görmekte, iki dönemdir de sandıkta bunu göstermektedir. Mehmet Erdem fakir fukaranın aldığı yardımla, kandil gününde yapılan hayırla uğraşacağına iktidar partisi milletvekili olarak Aydın’a ne verdim diye düşünmelidir. Mehmet Erdem sağlıklı düşünebildiği  zaman dedikodu ve çekememezlikten başka hiç bir şey yapmadığını kendisi de görecek, zor bir ihtimal ama üzülecektir”
Cumhuriyet Halk Partisi Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci, Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’in söylemleri ile sosyal belediyeciliğe karşı olduğunu tüm Aydın’ın öğrendiğini kaydetti.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci, Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’in  söylemleri ile sosyal belediyeciliğe karşı olduğunu tüm Aydın’ın öğrendiğini kaydetti.

Bayram İnci, “Fakir fukaraya verilen yardımdan rahatsız olduğu yetmezmiş gibi, kandiller de  yapılan hayırlardan bile rahatsız oluyor.” dedi.

Mehmet Erdem’in bu şekilde davranma sebebini vatandaşların kendisine sorduğunu ifade eden Bayram İnci, “Mehmet Erdem’in, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal hizmet ve yardımlarından  mutsuz olduğunu herkes biliyor. Zaten hemşehrilerimiz de Mehmet Erdem’in  dedikodu merkezli siyasi tavrını, içi boş yaftalamalarını ciddiye almıyor. Bir Aydın Milletvekili düşünebiliyor musunuz,  fakir fukaraya verilen yardımdan rahatsız olduğu yetmezmiş gibi, kandil günlerinde  yapılan hayırlardan bile rahatsız oluyor. Bu rahatsızlığını da açıkca sosyal paylaşım sitelerinde dile getiriyor. Sayın Erdem’e Allah ıslah etsin demekten başka elimizden bir şey gelmiyor. Sürdüre geldiği dedikodu odaklı siyaset anlayışı ile Aydın’da her geçen gün halktan daha uzaklaşan Mehmet Erdem’in siyasi anlamda Aydın’a verebileceği hiç bir şey yoktur. Bunu vatandaşımızda görmekte, iki dönemdir de sandıkta bunu göstermektedir. Mehmet Erdem fakir fukaranın aldığı yardımla, kandil gününde yapılan hayırla uğraşacağına iktidar partisi milletvekili olarak Aydın’a ne verdim diye düşünmelidir. Mehmet Erdem sağlıklı düşünebildiği  zaman dedikodu ve çekememezlikten başka hiç bir şey yapmadığını kendisi de görecek, zor bir ihtimal ama üzülecektir”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.