Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Alkollü vatandaş kanlar içerisinde bulundu

ASAYİŞ 18.09.2020 - 10:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3036+ kez okundu.
 

Alkollü vatandaş kanlar içerisinde bulundu

Kuşadası’nda, alkollü vatandaş kanlar içerisinde bulundu.

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde alkollü bir vatandaş sokakta kanlar içinde bulundu. Olay, Sağlık Caddesi’nde saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.K. isimli bir vatandaş henüz sebebi bilinmeyen bir sebepten dolayı ayağından kesici aletle yaralanmış halde yerde yatarken bulundu. Çevredeki esnaflar durumu 112 acil sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Ayağından yaralanan S.K., ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri S.K.’yı yaralayan kişi yada kişileri yakalama çalışması başlattı.
Kuşadası’nda, alkollü vatandaş kanlar içerisinde bulundu.

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde alkollü bir vatandaş sokakta kanlar içinde bulundu.

Olay, Sağlık Caddesi’nde saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.K. isimli bir vatandaş henüz sebebi bilinmeyen bir sebepten dolayı ayağından kesici aletle yaralanmış halde yerde yatarken bulundu. Çevredeki esnaflar durumu 112 acil sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Ayağından yaralanan S.K., ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri S.K.’yı yaralayan kişi yada kişileri yakalama çalışması başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.