Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Alkollü sürücü Kuşadası’nı ayağa kaldırdı

ASAYİŞ 13.06.2020 - 22:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3421+ kez okundu.
 

Alkollü sürücü Kuşadası’nı ayağa kaldırdı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde alkollü sürücü park halindeki iki araca çarpıp olay yerinden kaçtı.

AYDIN - Kaçarken yaklaşık 500 metre ters yönde giden sürücü direksiyon hâkimiyetini kaybedip kaldırıma çıktı. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken sürücü Çarşı ve Mahalle Bekçileri tarafından gözaltına alındı. Olay, saat 18:00 sıralarında Muammer Ülgen Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, D.A.G. yönetimindeki 35 AAY 537 plakalı otomobiliyle seyir halinde ilerlerken direksiyon hâkimiyetini kaybederek önce park halindeki Hamdin Oymak’a ait 09 BDF 10 plakalı araca daha sonra diğer şeritteki bir minibüse çarparak hızla uzaklaştı. Sokak sonuna kadar son sürat ilerleyen alkollü sürücü ters yöne girerek vatandaşların canını tehlikeye attı. Belediye istikametinden sağa dönen sürücü, sahile doğru tam gaz devam etti. Özel banka kavşağında direksiyon hâkimiyetini kaybeden sürücü Kuşadası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin köşesinde kaldırıma çıkarak yayaların canını tehlikeye attı. O anda kaldırımda hiçbir vatandaşın olmaması şans eseriydi. Sürücü otomobilinden inip kaçmak isterken Çarşı ve Mahalle Bekçileri tarafından kıskıvrak yakalandı. Alkollü sürücü, kendisinin gözaltına almak isteyen bekçilere hakaret etti. Çevredeki vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanan sürücü, olay yerine çağrılan polis ekiplerince kelepçe ile zapt edildi. Yapılan testte sürücünün 177 promil alkollü olduğu öğrenildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Aydın’ın Kuşadası ilçesinde alkollü sürücü park halindeki iki araca çarpıp olay yerinden kaçtı.

AYDIN - Kaçarken yaklaşık 500 metre ters yönde giden sürücü direksiyon hâkimiyetini kaybedip kaldırıma çıktı. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken sürücü Çarşı ve Mahalle Bekçileri tarafından gözaltına alındı.

Olay, saat 18:00 sıralarında Muammer Ülgen Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, D.A.G. yönetimindeki 35 AAY 537 plakalı otomobiliyle seyir halinde ilerlerken direksiyon hâkimiyetini kaybederek önce park halindeki Hamdin Oymak’a ait 09 BDF 10 plakalı araca daha sonra diğer şeritteki bir minibüse çarparak hızla uzaklaştı. Sokak sonuna kadar son sürat ilerleyen alkollü sürücü ters yöne girerek vatandaşların canını tehlikeye attı. Belediye istikametinden sağa dönen sürücü, sahile doğru tam gaz devam etti. Özel banka kavşağında direksiyon hâkimiyetini kaybeden sürücü Kuşadası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin köşesinde kaldırıma çıkarak yayaların canını tehlikeye attı. O anda kaldırımda hiçbir vatandaşın olmaması şans eseriydi. Sürücü otomobilinden inip kaçmak isterken Çarşı ve Mahalle Bekçileri tarafından kıskıvrak yakalandı. Alkollü sürücü, kendisinin gözaltına almak isteyen bekçilere hakaret etti. Çevredeki vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanan sürücü, olay yerine çağrılan polis ekiplerince kelepçe ile zapt edildi. Yapılan testte sürücünün 177 promil alkollü olduğu öğrenildi.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.