Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Alkışlar Kuşadası Genç ve Başarılı Başkanına

SAĞLIK 12.04.2020 - 16:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4208+ kez okundu.
 

Alkışlar Kuşadası Genç ve Başarılı Başkanına

Aydın’ın Kuşadası ilçesi Belediye Başkanı Ömer Günel yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı halkın büyük takdirini topladı.

KUŞADASI - Çin’in Vuhan eyaletinde ortaya çıkan koronavirüs(covid-19)salgınına karşı Kuşadası’nda dezenfeksiyon çalışmaları kesintisiz sürüyor 100 kişiden oluşan ekip ilçenin bütün mahallelerini dolaşarak her yeri köşe bucak dezenfekte ediyor. sokağa çıkma yasağı olduğundan dolayı da tüm cadde ve sokaklar dezenfekte edildi başarılı Başkan Ömer Günel, önümüzdeki süreç ne kadar sürecek belli değil biz tüm imkanlarımız ile sağlık savaşımıza devam edeceğiz dedi. Sokağa çıkma yasağından dolayı belli saatlerde fırınlardan halkın ekmek almasını sağlayarak ihtiyaçlarını giderdi. Göreve geldiği günden beri yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı Kuşadası halkının sevgisini kazanan CHP'li Belediye Başkanı Kuşadası halkı sizi çok seviyor. Alkışlar Başkan ve çalışanlara... Haber: Asuman Çelik
Aydın’ın Kuşadası ilçesi Belediye Başkanı Ömer Günel yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı halkın büyük takdirini topladı.

KUŞADASI - Çin’in Vuhan eyaletinde ortaya çıkan koronavirüs(covid-19)salgınına karşı Kuşadası’nda dezenfeksiyon çalışmaları kesintisiz sürüyor 100 kişiden oluşan ekip ilçenin bütün mahallelerini dolaşarak her yeri köşe bucak dezenfekte ediyor. sokağa çıkma yasağı olduğundan dolayı da tüm cadde ve sokaklar dezenfekte edildi başarılı Başkan Ömer Günel, önümüzdeki süreç ne kadar sürecek belli değil biz tüm imkanlarımız ile sağlık savaşımıza devam edeceğiz dedi.

Sokağa çıkma yasağından dolayı belli saatlerde fırınlardan halkın ekmek almasını sağlayarak ihtiyaçlarını giderdi. Göreve geldiği günden beri yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı Kuşadası halkının sevgisini kazanan CHP'li Belediye Başkanı Kuşadası halkı sizi çok seviyor. Alkışlar Başkan ve çalışanlara...

Haber: Asuman Çelik

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.