Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Alkışlar Başkan Nurullah Cahan’a

GÜNCEL 24.11.2017 - 09:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2633+ kez okundu.
 

Alkışlar Başkan Nurullah Cahan’a

Uşak’ın genç belediye başkanının özverili çalışmaları büyük takdir topluyor. Uşak Üniversitesi’nde öğrenim gören üç gencin oturdukları Atatürk Bulvarı’ndaki apartman dairesinde yangın çıktı.

UŞAK- Sigortadan çıkan yangında can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, çıkan yangına duyarsız kalmayarak öğrencilere gereken yardımı yaptı. “Tek tesellimiz çocuklara bir şey olmaması” diyen Başkan Cahan, öğrencilerin oturdukları daireye temizlikçi bayanları göndererek temizlik yaptırıp çöplerini toplattı. Öğrencilere ayrıca gereken yardımların da devam edeceği sözünü verdi. 2014 yılında yapılan seçimlerde göreve gelen Av. Nurullah Cahan, kısa sürede Uşak halkının sevgisini kazandı, yaptığı özverili çalışmalarıyla da hayata geçirdiği projelerle Türkiye’nin en başarılı başkanı oldu. Uşak Taş İşletmeleri Anonim Şirketi Projesiyle de Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ödül aldı. Uşak’ta yaptığı yatırımlar, geliştirdiği projeler ile adından sıkça söz ettiren Başkan Cahan, “Aşığın gönlündeki özlem nasıl ki bitmez ise, bizim de Uşak sevdamız, hayallerimiz ve projelerimiz elbette bitmez. Uşak Belediyesi’ni her alanda kalkındırmaya ve yeni bir form kazandırmaya devam edeceğiz” dedi. Temizlik işleriyle ilgilenen Başkan Yardımcısı İsmail Ünal da yaptığı çalışmalardan bahsederek şu anda aktif olarak temizlik yapılan ev sayısının 1762, Cami, Mescid, Cemevi 105, 65 yaş üstü ve dar gelirli aileler, şehit ve gazi yakınlarının temizlenecek evler kapsamında olduğunu söyledi. Asuman Çelik/Uşak
Uşak’ın genç belediye başkanının özverili çalışmaları büyük takdir topluyor. Uşak Üniversitesi’nde öğrenim gören üç gencin oturdukları Atatürk Bulvarı’ndaki apartman dairesinde yangın çıktı.

UŞAK- Sigortadan çıkan yangında can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, çıkan yangına duyarsız kalmayarak öğrencilere gereken yardımı yaptı. “Tek tesellimiz çocuklara bir şey olmaması” diyen Başkan Cahan, öğrencilerin oturdukları daireye temizlikçi bayanları göndererek temizlik yaptırıp çöplerini toplattı. Öğrencilere ayrıca gereken yardımların da devam edeceği sözünü verdi.

2014 yılında yapılan seçimlerde göreve gelen Av. Nurullah Cahan, kısa sürede Uşak halkının sevgisini kazandı, yaptığı özverili çalışmalarıyla da hayata geçirdiği projelerle Türkiye’nin en başarılı başkanı oldu. Uşak Taş İşletmeleri Anonim Şirketi Projesiyle de Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ödül aldı. Uşak’ta yaptığı yatırımlar, geliştirdiği projeler ile adından sıkça söz ettiren Başkan Cahan, “Aşığın gönlündeki özlem nasıl ki bitmez ise, bizim de Uşak sevdamız, hayallerimiz ve projelerimiz elbette bitmez. Uşak Belediyesi’ni her alanda kalkındırmaya ve yeni bir form kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Temizlik işleriyle ilgilenen Başkan Yardımcısı İsmail Ünal da yaptığı çalışmalardan bahsederek şu anda aktif olarak temizlik yapılan ev sayısının 1762, Cami, Mescid, Cemevi 105, 65 yaş üstü ve dar gelirli aileler, şehit ve gazi yakınlarının temizlenecek evler kapsamında olduğunu söyledi. Asuman Çelik/Uşak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.